Αρβανίτης: «Οι εμβολιασμένοι βαποράκια που διαδίδουν νέες μεταλλάξεις - Και είναι οι πρώτοι που πληρώνουν το τίμημα»

Ο διδάκτωρ Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Κωνσταντίνος Αρβανίτης, σχολιάζει με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την μετάλλαξη Μποτσουάνα και την αποκάλυψη ότι τα πρώτα κρούσματα του νέου στελέχους του ιού εντοπίστηκαν σε πλήρως εμβολιασμένους διπλωμάτες.

Ο γιατρός τονίζει αρχικά, αυτό που έχει ειπωθεί από πολλούς κορυφαίους επιστήμονες, ότι «δεν κάνεις εμβολιασμούς πάνω σε έξαρση επιδημίας», ενώ υποστηρίζει ότι «οι εμβολιασμένοι είναι τα "βαποράκια" που διαδίδουν τις νέες μεταλλάξεις και φυσικά είναι οι πρώτοι που πληρώνουν το τίμημα».

Η ανάρτηση του Κ.Αρβανίτη

«ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ.
ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΑΝ ΗΣΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ...

ΤΑ ΛΕΜΕ, ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ,
ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΤΗΝ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ ΤΟΥΣ.

Η αναφορά από την Μποτσουάνα λέει ξεκάθαρα ότι και τα 4 περιστατικά που ανιχνεύτηκαν με το νέο στέλεχος, ήταν ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΣ εμβολιασμένοι.

Να το ξαναπούμε για εκατοστή φορά;

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ.

Γιατί εκβιάζεις τον ιό να μεταλλαχθεί, για να "επιβιώσει".

Αν ένας εμβολιασμένος κολλήσει κάποια από τις μεταλλάξεις που προκύπτουν τυχαία, αυτή όπως είναι ευνόητο θα είναι ανθεκτική στο εμβόλιο που αυτός έχει κάνει.

Αυτός μετά θα την μεταδώσει και σε άλλους εμβολιασμένους, που θα κολλήσουν για τον ίδιο ακριβώς λόγο που την κόλλησε και αυτός: γιατί είναι ανθεκτική στο εμβόλιο που έχουν κάνει.

Ετσι, αφού εξαπλωθεί αρχικά στον εμβολιασμένο πληθυσμό, μετά θα περάσει και στους ανεμβολίαστους και έτσι θα γενικευτεί...

Οι εμβολιασμένοι είναι τα "βαποράκια" που διαδίδουν τις νέες μεταλλάξεις και φυσικά είναι οι πρώτοι που πληρώνουν το τίμημα».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications