Μυστηριώδης γυναίκα με απώλεια μνήμης βρέθηκε ανάμεσα σε απρόσιτα βράχια σε ερημικό νησί στην Κροατία

Αδύναμη με γρατζουνιές και μώλωπες και αφυδατωμένη. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα πέρασε αρκετές μέρες και νύχτες σε αυτό το μέρος. Επιπλέον, το μέρος που βρέθηκε ειναι ερημικό που μονο αρκούδες περιφέρονται εκεί πόλυ σπάνια.

Στο βραχώδες έδαφος του κροατικού νησιού Krk, ανακαλύφθηκε μια γυναίκα που μιλούσε αγγλικά, αλλά δεν θυμόταν το όνομά της, ποια ήταν και πώς βρέθηκε εκεί.

Μπορεί να φαίνεται σαν ταινία, αλλά πραγματικά συνέβη. Η γυναίκα εντοπίστηκε τυχαία να στέκεται σε έναν γκρεμό κοντά στην ακτή και να κουνάει τα χέρια της στους ντόπιους ψαράδες σε μια προσπάθεια να τραβήξει την προσοχή. Αμέσως κάλεσαν διασώστες στο νησί.

Η ομάδα διάσωσης 14 ατόμων έπρεπε πρώτα να χρησιμοποιήσει οχήματα εκτός δρόμου και στη συνέχεια να ανέβει περίπου δύο μίλια πάνω από αιχμηρούς βράχους. Η γυναίκα φαινόταν περίπου 60 ετών και μπορούσε να μιλήσει μόνο αγγλικά που ηταν καλά που λέγεται ότι είχε «επαγγελματικά αγγλικά». Δεν είχε πράγματα και έγγραφα, ούτε τηλέφωνο.

Αργότερα, όταν η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αναφέρθηκε ότι ήταν τόσο αδύναμη που δεν είχε δύναμη ούτε για να πιει νερό.

Η εθνικότητά της δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί, καθώς και οι συνθήκες για το πώς κατέληξε σε απρόσιτες πέτρες στο κροατικό νησί. Επίσης, μέχρι στιγμής δεν έχει ειπωθεί τίποτα αναλυτικά για την απώλεια μνήμης της.

Ένας τοπικός κάτοικος είπε στον ειδησεογραφικό ιστότοπο 24Sata τα εξής:

Είναι περίεργο αυτό, η περιοχή είναι ένα εξαιρετικά απρόσιτο μέρος με τρομερά αιχμηρούς βράχους - κυριολεκτικά ξυράφια, που κόβουν ακόμη και το λάστιχο στις μπότες. Δεν υπάρχει ζωή εδώ, ούτε ζώα, εκτός ίσως αγριογούρουνα ή αρκούδες που μπορούν να κολυμπήσουν και να έρθουν εδώ αναζητώντας τροφή, αλλά αυτό είναι σπάνιο, γιατί πραγματικά δεν υπάρχει φαγητό σε αυτό το νησί, τίποτα απολύτως. Μια γυναίκα στην ηλικία της σίγουρα δεν μπορούσε να κολυμπήσει τόση μεγάλη απόσταση για να φτάσει στο νησί, αυτό απαιτεί εξαιρετική δύναμη.

Το πως βρέθηκε εκεί ειναι άγνωστο, επίσης η απώλεια μνήμης ειναι συνηθισμένο σε απαγωγές από εξωγήινους, την απήγαγαν απο κάπου της έσβησαν την μνήμη και την άφησαν εκεί?? μερικές εβδομάδες πριν, ένας ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε στη Ρουμανία ο οποίος εξαφανίστηκε με έναν παράξενο τρόπο το 1991, αλλα σε αυτη την περίπτωση τον πήγε σπίτι του ένα άγνωστο αυτοκίνητο και ήταν ντυμένος με τα ίδια ρούχα που φορούσε την ημέρα της εξαφάνισής του.

Ο άνδρας δεν αναγνώρισε τα μέλη της οικογένειάς του και δεν μπορούσε να πει τίποτα για το πού βρισκόταν αυτά τα 30 χρόνια. Ταυτόχρονα, αποδείχθηκε ότι θυμήθηκε τα γεγονότα που του συνέβησαν πριν από την εξαφάνισή του. Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους που είχε χάθει, απάντησε «ήμουν στο σπίτι»,λεπτομέρειες εδώ. Η μονή διάφορα με την πρώτη περίπτωση ειναι οτι τον πήγε σπίτι του ένα αυτοκίνητο μετά από 30 χρόνια (!)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications