«Ειδικός» κι αυτός; Πειραιώς Σεραφείμ: «Ένα παιδάκι μέχρι 2 ετών κάνει 16 εμβόλια. Πού το πρόβλημα για το 17ο;» – BINTEO

Υπέρ του εμβολιασμού, τάχθηκε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, εκφράζοντας παράλληλα την απορία του για όσους εναντιώνονται στο συγκεκριμένο ζήτημα.

«Εκπλήσσομαι που ακούω υγειονομικούς να εκφράζουν αμφιβολία για ένα τόσο απλό θέμα όπως ο εμβολιασμός. Τόσες θανατηφόρες ασθένειες σταμάτησαν με τα εμβόλια. Ένα παιδάκι όταν γεννιέται κάνει 16 εμβόλια μέχρι να γίνει 2 ετών. Που είναι το πρόβλημα να γίνει το 17ο;», δήλωσε ο Μητροπολίτης μιλώντας στο MEGA.

«Χθες έκανα το εμβόλιο της γρίπης, δεν είχα καμία επίπτωση, καμία παρενέργεια. Προσεύχομαι ο Θεός να φωτίσει τους ανθρώπους αυτούς να καταπαύσουν την πολεμική που στρέφεται εναντίον της υγείας τω συνανθρώπων τους και της δική τος υγείας», πρόσθεσε.

Ανέφερε επίσης ότι δέχεται χυδαίες ύβρεις επειδή προτρέπει τον κόσμο να εμβολιαστεί.

«Μας βρίζουν χυδαία, μας λένε προδότες, πουλημένους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Σεραφείμ.

Post A Comment:

3 comments

Unknownείπε...

εχει ονομα ταγματος αγγελων,ο σατανας...δεν τον προβληματιζουν οι ανθρωποι και οι ψυχες αυτων,αντι να αποσυρθει και να προσευχηθει στον δημιουργο ο αληταρας βγαινει στο χαζοκουτι και αφριζει για τα εμβολια!!!

vasiliaείπε...

Χρόνια τώρα θυμάμαι όταν άκουγα τον Μητροπολίτη Πειρεως να μήλα για τους Σιωνιστές Εβραίους χωρίς να μάσα τα λόγια του. Σήμερα έχει κάνει Ολλα τα Εμβόλια!! Πως αλλάζει ο άνθρωπος!! Τον απείλησαν σίγουρα, τετεια αλλαγή προτοφανεις! Αφού αγόρασαν και τον Σεραφείμ, φανταστείτε τι ΕΓΗΝΕ με τους άλλους τους δήθεν Ιερείς οι οποίοι είναι Εβραϊκής καταγωγής! Με τον φανατισμό των Εβραίων ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ να κυβερνήσουν τον Πλανάτη, δεν υπάρχει σωτηρία! Ούτε καν να πατήσετε σε Εκκλησία!

aikείπε...

Αυτον τον τραγοπαπα,που λεει φεικ νιους και ειναι κινδυνος για τη δημοσια υγεια ο εισαγγελεας γιατι δεν τον πιανει;

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications