Ένας άνδρας στην Ρουμανία που χάθηκε το 1991 εμφανίστηκε μετά από 30 χρόνια με τα ίδια ρούχα και χωρίς μνήμη

Ένας ηλικιωμένος στην Ρουμανία ονόματι Vasile Gorgos, ο οποίος εξαφανίστηκε πριν από 30 χρόνια,κατέβηκε από με ένα αυτοκίνητο μπροστά από το σπίτι όπου ζει ο γιος του και η οικογένειά του.

Το περιστατικό συνέβη στην κοινότητα Buhoci, όπου ζούσε ο Vasile Gorgos , ένας ηλικιωμένος άνδρας που αγνοούνταν εδώ και δεκαετίες και θεωρούνταν νεκρός, και τώρα είναι 93 ετών.

Επέστρεψε στο σπίτι στα τέλη Αυγούστου, αφού η οικογένεια δεν γνώριζε τίποτα για αυτόν από το 1991, τότε τον είδαν τελευταία φορά.

Ήταν πωλητής βοοειδών και συχνά ταξίδευε σε διάφορες πόλεις της Ρουμανίας, για την πώληση βοοειδών. Έκανε τέτοια ταξίδια πολλές φορές και πάντα επέστρεφε στην οικογένειά του εγκαίρως. Το 1991 πήγε σε ένα άλλο τέτοιο ταξίδι, αγόρασε εισιτήριο τρένου και είπε στη γυναίκα και τα παιδιά του ότι θα επέστρεφε σε λίγες μέρες. Τότε τον είδαν για τελευταία φορά, αφού δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι του.

Η οικογένεια ανέφερε την εξαφάνισή του στην αστυνομία, αλλά οι έρευνες δεν οδήγησαν πουθενά (ή δεν διεξήχθησαν αρκετά προσεκτικά έρευνες), και στο τέλος αναφέρθηκαν στην πιθανότατα να ειναι νεκρός. Από τότε, η οικογένεια έκανε μνημόσυνα για αυτόν, πιστεύοντας ότι είχε πεθάνει.

Μέτα απο 30 χρόνια τον Αύγουστο του 2021. Ένα ήσυχο απόγευμα της Κυριακής, ένα άγνωστο αυτοκίνητο σταμάτησε ξαφνικά μπροστά από το σπίτι της οικογένειας του και κατέβασε έναν ηλικιωμένο άνδρα-ήταν ο 93χρονος Vasile Gorgos, ο οποίος φορούσε τα ίδια ρούχα που είχε πριν από 30 χρόνια Το αυτοκίνητο απομακρύνθηκε αμέσως. Δυστυχώς, αρκετοί γείτονες που τον είδαν ήταν πολύ σοκαρισμένοι για να θυμηθούν τον αριθμό του αυτοκινήτου. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να σημειωθεί ότι ήταν το μόνο άτομο που βγήκε από το αυτοκίνητο, ο οδηγός δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητο.

Όταν τα μέλη της οικογένειας του αναγνώρισαν στον γέρο τον αγνοούμενο Vasile Gorgos, έπαθαν μεγάλο σοκ από το γεγονός της ξαφνικής εμφάνισής του και από το γεγονός ότι φορούσε τα ίδια παλιά του ρούχα της που φορούσε πριν 30 χρόνια, στην τσέπη του βρήκαν το δικό του εισιτήριο για τρένο, το οποίο το αγόρασε πριν από 30 χρόνια.

Και επίσης από το γεγονός ότι ο γέρος ουσιαστικά δεν αναγνώριζε τα μέλη της οικογένειάς του και δεν φαινόταν να θυμάται τίποτα για το πού είχε εξαφανιστεί όλα αυτά τα 30 χρόνια. Ταυτόχρονα, φαινόταν πολύ περιποιημένος, ήταν καθαρός, όχι αδυνατισμένος, φαίνεται ότι όλο αυτό το διάστημα δεν είχε στερηθεί τίποτα. Στην εμφάνιση, δεν φαινόταν για 93 ετών αλλα για νεότερος.

Στις τσέπες των ρούχων του βρέθηκε εκτός από το εισιτήριο τρένου, η παλιά του ταυτότητα.

Φαίνεται να μην θυμάται τίποτα και εχει προβλήματα μνήμης σαν να του έσβησαν την μνήμη. Ο ίδιος ο γέρος, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους και συγγενείς, πού ήταν όλα αυτά τα χρόνια, είπε απλά: «ήμουν στο σπίτι». Ωστόσο, οι δημοσιογράφοι σημειώνουν ότι θυμάται τα γεγονότα που συνέβησαν πριν από την εξαφάνισή του.

Είναι πιθανό ότι κάποιος τον πήρε από εκείνο το μέρος. όπου έζησε για 30 χρόνια κάπου άλλου και στη συνέχεια τον πήγε σπίτι στη διεύθυνση που αναγράφεται στο πιστοποιητικό γέννησης του. Αυτό όμως είναι μόνο μια τυπική υπόθεση, ή μπορεί να ηταν μέρος κάποιου πειράματος με το χρόνο. Εν τω μεταξύ, η οικογένεια του απευθύνεται στις αρχές για βοήθεια για να αποκαλύψει αυτή τη μυστηριώδη ιστορία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications