Αυστραλή  Σύμβουλος Δημόσιας Υγείας επιβεβαιώνει ότι ο COVID είναι μέρος της «Νέας Παγκόσμιας Τάξης»

Αυστραλή Επικεφαλής Δημόσιας Υγείας: “Θα Εξετάσουμε Πώς Μοιάζει Η Ανίχνευση Επαφών Στη Νέα Παγκόσμια Τάξη.”

Δεν είπε και κάτι νέο για όσους έχουν επίγνωση σε τι κόσμο ζουν,αυτό ειναι εμφανές παντού, αυτοί που ζουν σε ένα εικονικό ψεύτικο κόσμο σαν τα ζωα σε φάρμες νομίζουν ότι ζουν σε αγγελικό κόσμο, και ότι ξερουν ειναι απο την "Νέα Παγκόσμια Τάξη" την λεγόμενη, δηλαδή από συμμορίτες συγκρινόμενη φυλής, που εχουν διαπράξει θηριωδίες κατα της ανθρωπότητας στα χρονικά της Γης και που εχουν σκεπάσει κάτω απο ψέματα, για αυτό απο τα σχολεια έως στο ίντερνετ ελέγχουν την πληροφορία και οπως παντα κατηγορούν τους εχθρούς τους για αυτά που κάνουν οι ίδιοι...

Η Δρ Kerry Chant έκανε αναφορά για την κατάσταση του COVID-19 στην αυστραλιανή πολιτεία της Νέας Νότιας Ουαλίας την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής συνέντευξης Τύπου όταν ανέφερε το New World Order.

Και φυσικά αναρωτιούνται.. “της ξέφυγε η ακριβώς αυτό ήθελε να πεί;”

Τον περασμένο Ιούλιο, ο υπουργός Υγείας της Νέας Νότιας Ουαλίας, Brad Hazzard ανακοίνωσε την έναρξη μιας «Νέας Παγκόσμιας Τάξης» καθώς επιβλήθηκαν αυστηροί περιορισμοί από τον COVID.

"Πρέπει να αποδεχτούμε ότι αυτή είναι η Νέα Παγκόσμια Τάξη", δήλωσε .

Λίγο μετά την κήρυξη της δήθεν πανδημίας του κορωνοϊού, η Google κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση στον βασικό αλγόριθμο αναζήτησης που ονομάζεται "Κύρια ενημέρωση Μαΐου 2020". Ο σκοπός αυτής της ενημέρωσης ήταν να εξαλείψει δήθεν "ψευδείς ειδήσεις και παραπληροφόρηση", να αφαιρέσει εναλλακτικές ιστοσελίδες από τη αναζήτησή, έτσι ώστε να εμφανίζονται μόνο δίκες τους ιστοσελίδες, και οι μάζες να έχουν την εντύπωση πως όλοι λένε τα ίδια ενώ οι αγαπημένες έγκυρες πήγες που διαβαζουν ανήκουν στους γνωστούς συμμορίτες και οσες δεν ηταν δίκες τους εξ αρχής έγιναν στην πορεία ακόμα και με δολοφονίες βλέπε περίπτωση Αναστασιάδη.

Αυτό το μήνυμα ηταν η αφορμή για να ξανα κάνουν μείωση απήχησης στο facebook (!)καθώς μας έχουν υπό στενή παρακολουθηση ....

Και όσο συνεχίζουν οι μάζες να κοιμούνται τον ύπνο του δίκαιου και να υποστηρίζουν δεκάδες έγκυρες πήγες τους δείχνοντας πόσο κοιμισμένοι ειναι , όλο και χειρότερος θα γίνεται ο κόσμος, έτσι και μιλήσεις με έναν του Πανεπιστημίου δήθεν μορφωμένο διαπιστώνεις ότι ειναι εντελώς αμόρφωτος, δεν ξέρει ούτε τα βασικά και όχι μονο έχει μηδαμινή αντίληψη για τα πάντα, αλλα παπαγαλίζει τα ψέματα και αυτα που του έμαθαν ως δεδομένα ακόμη και αν στερούνται λογικής και επιμένουν κιόλας ότι ειναι σωστά , αυτός δεν ειναι πολιτισμός ανθρώπων αλλα πολιτισμός μαϊμούδων στην πλειοψηφία του, σε ένα τέτοιο κόσμο λογικό και επόμενο ειναι να τα κάνουν όλα αυτά ... Σε βίντεο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) του 2016, ο συμμορήτης Klaus Schwab, μεταξύ άλλων, έκανε προβλέψεις για τη ζωή το 2030. Εν ολίγοις, είπε τα εξής: «Δεν θα έχεις τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος »..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications