Μια προφητεία της δεκαετίας του 1990 λέει ότι ο κόσμος θα τελειώσει όταν οι πόλεις αρχίσουν να κλείνουν

Η Αίτνα, το πιο ενεργό ηφαίστειο στην Ευρώπη που βρίσκεται στο ιταλικό νησί της Σικελίας, ξέσπασε με εντυπωσιακό τρόπο την Τετάρτη το πρωί 17, προκαλώντας ένα τεράστιο σύννεφο τέφρας και αναγκάζοντας το προσωρινό κλείσιμο του αεροδρομίου της Κατάνια.

Mέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί ή υλικές ζημιές και οι αρχές δήλωσαν ότι δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος για τους Σικελίους. Ωστόσο, οι ιταλικές αρχές παρακολουθούν το ηφαίστειο, καθώς αποτελεί σημαντική απειλή σε περίπτωση πιο ακραίας δραστηριότητας, όπως συνέβη ήδη το 79 μ.Χ. με την έκρηξη του Βεζούβιου που έθαψε την Πομπηία κάτω από τέφρα.

Υπάρχουν επίσης πολλοί άνθρωποι που θεωρούν ότι αυτή η νέα έκρηξη της Αίτνας είναι ένα άλλο αποκαλυπτικό σημάδι και λένε ότι τα επόμενα ηφαίστεια που θα εκραγούν θα είναι ο Βεζούβιος, κυρίως λόγω του οράματος του Έντγκαρ Κέιτς , που ονομάζεται "The Sleeping Prophet". Υπάρχει μια αυξανόμενη αίσθηση ότι η ηφαιστειακή δραστηριότητα και οι αλλαγές στις τεκτονικές πλάκες της Γης αλληλοσυνδέονται γύρω από τον πλανήτη.

Όταν ένας σεισμός ή έκρηξη συμβαίνει σε ένα μέρος του πλανήτη, ακολουθείται από έκρηξη ή σεισμό σε άλλο μέρος, μερικές φορές στην αντίθετη πλευρά του πλανήτη. Τα οράματα του Cayce φαίνεται να το επιβεβαιώνουν.

Για παράδειγμα, προέβλεψε ότι όταν ξυπνήσουν τα σιωπηλά ηφαίστεια του Βεζούβιου ή του Πέλε, τρεις μήνες αργότερα θα υπάρξουν μεγάλοι σεισμοί κατά μήκος της νότιας ακτής της Καλιφόρνιας που θα προκαλέσουν μεγάλο τσουνάμι. Αλλά αυτό που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι ότι μια άλλη άγνωστη προφητεία θα μπορούσε να εκπληρωθεί πολύ σύντομα.

Μια άλλη προφητεία που γίνεται πραγματικότητα
Πρόσφατα υπήρξε μια άγνωστη αλλά πολύ ενδιαφέρουσα προφητεία που έγινε τη δεκαετία του 1990 από μια ηλικιωμένη Ρωσίδα με την ονομασία μητέρα Sephora (Daria Nikolaevna Shnyakina).
Σύμφωνα με έναν ιερέα του μοναστηριού Klykovo που γνώριζε προσωπικά τη μοναχή, λίγους μήνες πριν από το θάνατό της, μια μέρα του αποκάλυψε το όραμά της για το τέλος του κόσμου.

Ο ιερέας ρώτησε :Θα υπάρξει πόλεμος μεταξύ των Αμερικανών και των Ρώσων; Τι περιμένει τη Ρωσία; Πότε θα έρθει το τέλος του κόσμου; » ... Kαι αυτή είπε « ότι όταν ξεκινήσει το τέλος του κόσμου, οι πόλεις θα κλείσουν».

Η μητέρα Zippora είπε ότι από τη στιγμή που οι πόλεις «κλείσουν», μια αντίστροφη μέτρηση θα ξεκινήσει μέχρι το τέλος του κόσμου, η οποία, σύμφωνα με τις προφητείες της, θα διαρκέσει για 7 χρόνια. Δεν ανέφερε ποτέ τη λέξη «πόλεμος», αλλά προειδοποίησε για μια ολόκληρη σειρά από τρομερά γεγονότα.

Και αυτός θα είναι και πάλι ένας μεγάλος ιστορικός κύκλος. Η Ρώσιδα διορατικός πρόβλεψε επίσης ένα νέο τσάρο στη Ρωσία, οπότε ακόμη και κατά τη διάρκεια του σκοταδισμού ξανα, θα είναι το μόνο κράτος που δεν θα δεχτεί τη σφραγίδα του Αντίχριστου. Διαβεβαίωσε ότι η Ρωσία ενδέχεται να μην παραμείνει υπό τον ζυγό του Αντίχριστου, αν και η επικράτειά της θα μειωθεί σημαντικά.

Οι προφητείες της Μητέρας Zippora ήταν πολλές. Λέγεται οτι είχε προβλέψει τη ζωή του κάθε ατόμου που την επισκεπτόταν, και όλα όσα θα του συνέβαιναν. Οι προβλέψεις ήταν επίσης πιο παγκόσμιες. Πολλοί πιστοί μετά το θάνατο της ηλικιωμένης γυναίκας την προσκύνουν στο μοναστήρι Klykovo.

Πολλά έχουν ειπωθεί και για την Baba Vanga και τον Νοστράδαμο , αλλά λίγοι γνώριζαν τις προφητείες της Μητέρας Sephora, ειδικά το τελευταίο καιρό πριν από το θάνατό της . Ανεξάρτητα από αυτό είναι ότι όλοι οι σπουδαίοι στην ιστορία εχουν μιλήσει για το τέλος του χρόνου.

Όπως αναφέραμε, ο Edgar Cayce συνέδεσε τα οράματά του για το τέλος της εποχής με την προφητεία στη Βίβλο που έκανε ο αρχάγγελος Γαβριήλ με τον προφήτη Δανιήλ, και ότι αυτές οι αλλαγές στη Γη είναι περίοδοι αναπροσαρμογών.

Ο Edgar Cayce πίστευε ότι αυτές οι αλλαγές στη γη είναι οι «πόνοι γέννησης» μιας νέας εποχής στην οποία η Γη θα εισέλθει σε μια μακρά περίοδο μεγαλύτερης ευαισθητοποίησης και ανάπτυξης ψυχής, στην οποία θα υπερισχύσει η αδελφική φροντίδα όλων των ανθρώπων.

Μετά τις αλλαγές, τις οποίες είδε ως καθαρισμούς, διαβεβαιώνει ότι θα έρθει μια χρυσή εποχή για τους κατοίκους του γαλάζιου πλανήτη, την οποία την είδε και άλλος: Chronicles From The Future - «Χρονικά από το μέλλον»,η κοιλάδα των ρόδων.Και αυτό που γίνεται κατανοητό ειναι ότι για να έρθει μια νέα χρυσή εποχή πρέπει να καταστραφεί το μεγαλύτερο μέρος της Γης με το υπάρχον σύστημα το οποίο ειναι την γνωστής φυλής, και φυσικά να εξαφανιστούν τα 2/3 του πληθυσμού, ώστε να αρχίσουν όλα απο την αρχή ξανά, αυτό δεν ακούγεται κάλο σε πολλούς που βλέπουν τα πράγματα μονο στο μικρόκοσμο τους και έχοντας άγνοια σε πληθώρα θεμάτων, αλλα αν με καποιο τρόπο καταστρέψεις ολο το μασονικό σύστημα μαζί με τις ορδές αγριμιών και βάρβαρων που υπηρετούν τους γνωστούς και η ίδια η ύπαρξη τους ειναι ο καρκίνος της γνήσιας ανθρωπότητας επειδή η προέλευση τους ειναι απο το κακό ...τον λεγόμενο Γιαχβέ συγκεκριμένα που στην κυριολεξία έσπειρε το κακό στην Γη! πως ? με τις φυλές του! και ο συγκεκριμένος δεν ειναι κάποιος " θεός" αλλα κάτι άλλο (!)

Μετα τα πράγματα θα ειναι εύκολα επειδή δεν κατέκτησαν τον κόσμο επειδή ειναι έξυπνοι αλλα επειδή ειναι μοχθηροί και έχουν ορδές απο βάρβαρους που εσεις θεωρείται ανθρώπους γιατί ετσι σας έμαθαν, οχι μονο να τους υποστηρίζουν αλλα να ειναι οι ιδιοι ο ορισμός του κακού, οτι ξέρετε σήμερα ως δεδομένο θα ειναι προϊστορία σε όσους ξανα γεννηθούν στην χρυση εποχη , δηλαδή όσοι έχουν αγνά πνεύματα το σημερα θα μοιάζει σαν τον μεσαίωνα του σκοταδισμού, αρχή γενόμενης της κατάργησης της δημοκρατίας θρησκειών και καθε τι μασονικού συμπεριλαμβανομένου των χρημάτων, και όλου αυτού μασονικού συστήματος μου ονομάζεται εκπαιδευτικό σύστημα, η γνώση θα ειναι εσωτερική που ειναι και η μονή αληθινή χωρίς σχολεία και σπουδές, και κουμάντο στην Γη θα κανει το Χρυσό γένος ξανα.... (!) για αυτό το τέλος του χρόνου μπορεί να ειναι τεχνητό από άνωθεν (απο τα αδελφια μας σε όσους ανήκουν στο ευρωπαϊκό καυκάσιο γένος ) , και ο νοών νοείτω.... και ειναι πολύ εύκολο να γίνει στέλνοντας άπλα μια πετρά στην Γη την κατάλληλη στιγμή που θα υπάρχουν ελάχιστοι του ευρωπαϊκού γένους, και οι πιστοί θα νομιζουν ότι θα ειναι θεία δίκη (!)

Αρχή γενόμενης της κατάργησης της δημοκρατίας που οι μάζες έχουν την ψευδαίσθηση κιόλας ότι ειναι επινόηση των αρχαίων (!) έρχεται ο δαίμονας (όπως ξέρετε το κακό) να κάνει τα παιδιά του για να εξαπλωθεί το κακό, και σου λέει να ειστε δημοκράτες και οτι είμαστε όλοι ίδιοι και όσοι και το πίστεψαν (!) αναιρούν την ίδια την φύση και παραδέχονται οτι και οι ιδιοι αυτοι που εχουν κανει δεδομένες αυτές τις ηλιθιότητες ότι ειναι και ιδιοι μοχθηροί βάρβαροι και μπορουν να μετατραπούν σε δολοφόνους εγκληματικά στοιχειά κτλ, οχι μαντάμ και μεσιε εγώ προσωπικά δεν ειμαι ενα με το κακό ούτε το προσκύνησα πότε,γιαυτό αυτή η σελιδα δεν ειναι στην πρώτη θέση όπως οι δίκες τους και των αδίσταχτων, αν εσύ θεωρείς οτι είσαι ενα και το αυτο με αυτο που ξέρεις ως δαίμονα πρόβλημα σου, και δημιουργείς πρόβλημα στους άλλους με αυτό το τρόπο με τα σημερινά αποτελέσματα, και μην λες για "κακούς ανθρώπους" αφού δεν υπάρχουν συμφωνα με την ηλίθια λογική σου .

Αυτά φαντάζουν ταινία επιστημονικής φαντασίας σε κοιμισμένους που δεν έχουν ιδέα ότι πολλές ταινίες δήθεν επιστημονικής φαντασίας (εκτός οι χαζομάρες) ειναι από ελάχιστους που ξέρουν αυτα που δεν ξέρουν οι πολλοί, οχι γιατί ειναι κρυμμένα κάπου αλλα έχουν εκπαιδευτεί να μην βλέπουν την αλήθεια και εχουν άγνοια του ίδιου του εαυτού τους οπως έλεγαν οι αρχαίοι, για παράδειγμα δεν εχουν ιδέα ότι ανήκουν σε συγκεκριμένο γένος με συγκεκριμένο πνεύμα, όσοι ανήκουν στο ευρωπαϊκό γένος αυτο που έκαναν μύθο αφου το αποδεκάτισαν (!)

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications