Η βυθισμένη πυραμίδα που ανακαλύφθηκε στα παράλια της Πορτογαλίας εξακολουθεί να εγείρει ερωτήματα

Πορτογαλικοί ειδησεογραφικοί ιστότοποι ανέφεραν το 2013 για την προφανή ανακάλυψη μιας τεχνητής υποβρύχιας πυραμίδας στα νησιά των Αζορών στην Πορτογαλία.

Η υποβρύχια πυραμιδική κατασκευή βρέθηκε από τον ιδιοκτήτη ενός ιδιωτικού γιοτ,τον Diocleiano Silva, ο οποίος είδε το περίεργο σχήμα της δομής στο σόναρ σε βάθος 40 μέτρων ενώ ταξιδεύει στην περιοχή. [Δες το βίντεο]

Η δομή λέγεται ότι είναι τέλεια τετράγωνη και προσανατολισμένη προς τα βασικά σημεία. Πιστεύεται ότι έχει ύψος περίπου 60 μέτρα με βάση περίπου 8.000 τετραγωνικά μέτρα.

Μόλις δημοσιοποιήθηκαν οι ειδήσεις, το Υδρογραφικό Ινστιτούτο του Πολεμικού Ναυτικού είπε ότι επί του παρόντος αναλύει τα δεδομένα για να προσδιορίσει εάν ήταν στην πραγματικότητα τεχνητό ή όχι,ακόμα αυτό κάνει από το 2013(!)ούτε να βγει να πει το μασονικό θεωρίες συνωμοσίας δεν βγήκε, αφού ήδη είχε γίνει γνωστό στην Πορτογαλία εκείνη την εποχή ακόμη και μέσα από δικά τους ΜΜΕ δεν ειχαν οργανωθεί καλα τοτε ώστε να βαζουν όλοι μονο ελεγχόμενες ειδήσεις απο συμμορίτες, τι θα πουν ? οτι εβαλαν θεωρίες συνωμοσίας που έχουν κάνει συνώνυμο του fake news δίκες τους έγκυρες πήγες?(η παράνοια της παράνοιας οι κήρυκες του ψεύδους της υποκρισίας και της εξαπάτησης μιλάνε fake news).

Τα 9 νησιά που απαρτίζουν το αρχιπέλαγος των Αζορών ανακαλύφθηκαν ακατοίκητα από τους Πορτογάλους το 1427. Τα τελευταία χρόνια, οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν αρχαίες μεγαλιθικές κατασκευές.

Η πυραμίδα βρίσκεται σε μια περιοχή του Ατλαντικού που καλύπτεται από νερό τα τελευταία 20.000 χρόνια. Αυτή η στιγμή συμπίπτει με την τελευταία μεγάλη εποχή του πάγου στο βόρειο ημισφαίριο, όπου οι παγετώνες άρχισαν να λιώνουν 2.000 χρόνια νωρίτερα.

Αυτή η περιοχή έχει μελετηθεί εκτενώς για την ηφαιστειακή της δραστηριότητα από διάφορους οργανισμούς, όπως την NOAA, η οποία μελετά την ηφαιστειακή συμπεριφορά και δεν έχουν συνειδητοποιήσει την ύπαρξη της πυραμίδας μέσω εικόνων σόναρ?

Κρατήθηκε ένα μυστικό έως ότου ο Diocleciano Silva την βρήκε και το δημοσιοποίησε ή είναι το πρώτο άτομο που βρήκε;

Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι αυτό δεν έχει αναφερθεί πριν ούτε καν ανακαλυφθεί. Κρατήθηκε μυστικό;
Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την ανακάλυψή του, και μέχρι στιγμής, το Πορτογαλικό Πολεμικό Ναυτικό δεν έχει δημοσιεύσει νέα σχετικά με την προέλευση της πυραμίδας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications