Τζωρτζάκης: «Μιλάμε για ένα κύκλωμα παιδεραστίας και η υπουργός Πολιτισμού σφυρίζει αδιάφορα» (βίντεο)

Ο ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, ξέσπασε σχετικά με τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων που βλέπουν το τελευταίο διάστημα το «φως» της δημοσιότητας.

Μάλιστα, τονίζει ότι η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη πρέπει να παραιτηθεί.

Αναφερόμενος στην γνωστή υπόθεση του ηθοποιού - σκηνοθέτη, δήλωσε πως "δεν φημολογείται απλά, αλλά όπως όλα δείχνουν υπάρχει ένα κύκλωμα παιδεραστίας. Δε μιλάμε απλώς για έναν άνθρωπο που κατηγορείται για παιδεραστία".

Παράλληλα, ο ηθοποιός επισήμανε πως το θέμα "αφορά στο σύνολό της την ελληνική κοινωνία το τι κράτος, τι κοινωνία έχουμε στην πραγματικότητα. Από μικρός παρακολουθώ την εξουσία, τις εκάστοτε κυβερνήσεις αυτού του τόπου να 'γράφουν' τους πολίτες στα παλιά τους τα υποδήματα".

"Να παραιτηθεί η Μενδώνη"

Ο Χάρης Τζωρτζάκη, ζήτησε στη συνέχεια την παραίτηση της Λίνας Μενδώνη, σημειώνοντας πως "δε ζητάω να παραιτηθεί η υπουργός επειδή γνώριζε, αν γνώριζε να παρέμβει ο εισαγγελέας, αλλά να παραιτηθεί επειδή δεν γνώριζε".

​"Μιλάμε για ένα κύκλωμα παιδεραστίας και η υπουργός Πολιτισμού σφυρίζει αδιάφορα, προσπαθεί να σώσει την πολιτική της καριέρα", πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

"Δε φτάνει ένας από μόνος του να γίνει διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, που σημαίνει ότι κάποιοι τον τοποθέτησαν στη θέση αυτή. Δεν έχει παραιτηθεί ούτε ένας από αυτή την κυβέρνηση", κατέληξε για το θέμα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications