Τα Χρονικά του Μέλλοντος:Αποκαλύψεις για το μέλλον της ανθρωπότητας Μια ιστορία καλά κρυμμένη  από τους Τέκτονες!!(αποκλειστικό στην Ελλάδα )
Τα Χρονικά του Μέλλοντος:Αποκαλύψεις για το μέλλον της ανθρωπότητας Μια ιστορία καλά κρυμμένη  από τους Τέκτονες!!(αποκλειστικό στην Ελλάδα )

Μελλοντικές προβλέψεις μια παράξενη και απίστευτη εμπειρία ενός ανθρώπου με το όνομα (Amadeus Dienach), ο οποίος έζησε στις αρχές του περασμένου αιώνα στην Κεντρική Ευρώπη.

Λόγω μιας σοβαρής ασθένειας, ο συγγραφέας ήταν σε κώμα για έναν ολόκληρο χρόνο, κατά τη διάρκεια της οποίας ισχυρίζεται οτι η συνείδησή του ταξίδεψε μπροστά στο χρόνο και εισέλθε σε ένα διαφορετικό σώμα!!, και του επέτρεψε να αλληλεπιδράσει με τους ανθρώπους αυτής της μακρινής εποχής. Παρά το ό, τι ακούγεται παράξενη η ιστορία Dienach τα συγγράμματα για το μέλλον έχουν ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη από τους Τέκτονες και τα προστατεύουν από το ευρύ κοινό για μεγάλο χρονικό διάστημα ... μέχρι τώρα!.

Στο νοσοκομείο που ήταν υπάρχουν πολλά βιβλία που περιέχουν ισχυρισμούς και προφητείες και φουτουριστικά οράματα, αλλά κανένας δεν γνωρίζει τις περίεργες συνθήκες που οδήγησαν στην εμπειρία του Dienach, σχεδόν πριν από έναν αιώνα. Επιπλέον, μόνο ελάχιστοι είχαν το προνόμιο να διαβάζουν ιστορίες του! Στην πραγματικότητα, υπάρχουν μερικά αντίτυπα που τυπώνονται και εκδίδονται στην Ελλάδα.

Αποκαλύψεις του για το άμεσο μέλλον της ανθρωπότητας. Χάρη στην πολύτιμη βοήθεια του Αχιλλέα Συρίγου, συντάκτης της αγγλικής έκδοσης στο Mystery Planet δημοσίευσε αποκλειστικά, σελίδες από το ημερολόγιο του Dienach,ειναι στα γερμανικά.

Ποτέ δεν σχεδίαζε να γίνει συγγραφέας ή γράψει βιβλίο. Τα Χρονικά του μέλλοντος στην πραγματικότητα ειναι μια συλλογή που επικεντρώθηκε στην μοναδική σε κωματώδη κατάσταση εμπειρία του.

Το 1921,ο Dienach (δάσκαλος) έπεσε θύμα μιας επιδημίας η ασθένεια στον ύπνου του, ως αποτέλεσμα της νόσου έπεσε σε κώμα και παρέμεινε σε αυτή την κατάσταση ένα χρόνο στο νοσοκομείο στη Γενεύη.

Όταν ξύπνησε, κατέγραψε στο ημερολόγιό του ότι ήταν ξύπνιος όλη την ώρα, αλλά όχι στο χρόνο ή τον τόπο όπου ήταν το σώμα του.Η Συνείδησή του είχε ταξιδέψει απο το σώμα του σε ενός άλλου άντρα, το 3906 μ.Χ. !!!

Σύμφωνα με τον Dienach, οι άνθρωποι του 3906 είχαν διαφορετική συνείδηση,έτσι αποφάσισαν να του δείξουν και να εξηγήσουν τα πάντα, καθώς και τι ακριβώς συνέβη από τον 21ο αιώνα έως τις αρχές Μεταξύ του 40 αιώνα, αναφέρεται ότι ένα νέο είδος ανθρώπου που ονομάζεται Homo Novus Occidantalis, θα είναι το επόμενο βήμα στην εξέλιξη.

Υπό τον φόβο μην θεωρεί τρελός η γελοιοποίηθει, τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά, ο Dienach δεν είχε πει την ιστορία του σε κανέναν. Πώς καταλήξαμε να γνωρίζουμε το ημερολόγιο; Στην ηλικία των 36, με μια πολύ κακή υγεία,ο Dienach μετακόμισε στην Ελλάδα το φθινόπωρο του 1922, ως ηπιότερο κλίμα για να βελτιώσει σίγουρα την ποιότητα της ζωής του. Αφού είχε και την ευκαιρία να εξασκηθεί και να διδάξει σε γερμανικό πανεπιστήμιο.

Η Δεύτερη έκδοση του, Journal of Paul Dienach. Ήταν συναντήθηκε με τον μαθητή Γιώργο Παπαχατζή, ο οποίος αργότερα έγινε ο αντιπρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου της Ελλάδα, ιδρυτικό μέλος της Φιλοσοφικής Εταιρείας. Μετά από δύο χρόνια, και βλέποντας ότι η υγεία τους επιδεινώθηκε, ο δάσκαλος αποφάσισε να μετακομίσει και πάλι, αυτή τη φορά στην Ιταλία.

Αλλά πριν από την αναχώρηση, εκμυστηρεύτηκε στο αγαπημένο μαθητή του, τον Παπαχατζή ( μασόνος), ένα χαρτοφύλακα γεμάτο σημειώσεις, λέγοντας του να διαβάσει το μέλλον, το οποίο μεταξύ άλλων, σίγουρα θα βοηθήσει γερμανική του γλωσσά. Λίγο μετά το 1924,ο Dienach θα πεθάνει από φυματίωση .Ο Γιώργος Παπαχατζής μετάφρασε σημειώσεις σταδιακά σε μια περίοδο 14 χρόνων, 1926-1940.

Αρχικά σκέφτηκε οτι ο δάσκαλός του είχε γράψει ένα παράξενο μυθιστόρημα, αλλά όπως διάβαζε όλο και περισσότερο, συνειδητοποίησε ότι αυτό που έγραφε η μετάφραση ήταν μνήμες του δασκάλου του. ο Β 'Παγκόσμιος Πόλεμος και ο εμφύλιος πόλεμος στην Ελλάδα, έκανε τον Παπαχατζή να εγκαταλείψει προσωρινά τις μεταφράσεις των σημειώσεων.

Στη συνέχεια, το 1952-1966, προσπάθησε να εντοπίσει αν ζουν οι συγγενείς του νεκρού δασκάλου του, ακόμα ταξίδεψε στην Ζυρίχη. Η αναζήτησή του ήταν άκαρπη, οπότε κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Dienach (ο οποίος είχε πολεμήσει στη γερμανική πλευρά κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου) είχε αλλάξει το όνομά του για να φτάσει στην Ελλάδα, μια χώρα που πολεμούσε τους Γερμανούς (γιατι ετσι ήθελαν οι Άγγλοι Ρότσιλντ).

Μετά την μετάφραση των χρονικών
ο Παπαχατζής μοιράζασε τα αποτελέσματα σε ένα κλειστό κύκλο συναδέλφων Τέκτονες. Τα γραπτά κατασχέθηκαν από την μυστική κοινωνία ως κρίσιμα για το μέλλον της ανθρωπότητας και, μεταξύ των εμπιστευτικών πληροφοριών,ο Dienach έγινε ο προφήτη της σύγχρονης εποχής.

Μέχρι το 1972, οι σημειώσεις είχαν μεταφραστεί απο τον Dienach ήταν διαθέσιμες σε φιλοσοφικούς κύκλους του Τεκτονισμού, πίστευε ότι οι πληροφορίες αυτές δεν θα πρέπει να είναι ορατές στο κοινό. Ωστόσο, ο Γιώργος Παπαχατζής διαφώνησε.

Δημοσίευση και επιθέσεις Εκκλησίας
Κατά την διάρκεια ηγεσίας Παπαδόπουλου ο Παπαχατζής δημοσίευσε τις σελίδες με τόλμη, τα οποία τον οδηγούσαν σε ατελείωτα προβλήματα. Έχασε τη δουλειά του, είχε κατηγορηθεί για αίρεση από την Εκκλησία, και τα περισσότερα αντίτυπα του βιβλίου εξαφανίστηκαν γρήγορα. άλλη απόπειρα δημοσίευσης το 1979, όταν η Ελλάδα είχε δημοκρατία!!. Δεν είχε τύχη, το αποτέλεσμα ήταν παρόμοια και χειρότερα, και τα βιβλία εξαφανίστηκαν από δημόσια θέα και πάλι. Δεύτερη έκδοση του Journal of Paul Dienach.

Σήμερα, πάνω από 40 χρόνια αργότερα, το βιβλίο δεν το έκανε ποτέ την εμφάνισή του στην Ελλάδα, εκτός σε λίγους εκλεκτούς, οι περισσότεροι άνθρωποι αγνοούν την ύπαρξη και τη σημασία του. Μεταξύ αυτής της επίλεκτης ομάδας είναι ο Ραδάμανθυς Αναστασάκης, με υψηλή θέση στις διάφορες μυστικές κοινωνίες.

η ερευνά συνεχίζεται! επιμέλεια © ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications