Chronicles From The Future - «Χρονικά από το μέλλον» μια άλλη προσέγγιση στο αν θα επικρατήσει το κάλο η κακό

Αναδημοσίευση απο το 2020 επειδή πλανάται μια υποψία ότι το μπόλιασμα έχει σχέση με αυτό, αλλα λόγω οτι οι μάζες ειναι σε πολύ χαμηλό πνευματικο και ηθικό επίπεδο και φυσικά ουδεμιά σχέση εχουν με τέτοια θέματα που πρέπει να έχεις και ενα πνευματικό επίπεδο για να καταλάβεις, δεν καταλαβαινουν το μέγεθος της συνωμοσίας και οχι της θεωρίας ενώ οι δυνάστες τους που τους λενε τα πάντα θεωρίες συνωμοσίας οχι μονο ασχολούνται με τετοια θέματα μυστικισμού αλλα ασχολούνται και απο την άλλη πλευρά του κακού η αλλιως τον σατανισμό , επίσης οι άνθρωποι που αγωνίζονται για επιβίωση πλησιάζουν την κατάσταση του ζώου και συνεπώς αυτόματα τοποθετούνται πέραν της ηθικής : Η κοιλάδα των ρόδων η «Χρονικά από το μέλλον» .. Το 1921, o Paul Amadeus Dienach, ένας Αυστρο-Ελβετός δάσκαλος με εύθραυστη υγεία, που υποφέρει από την επιδημία της εποχής "engephalitis lethargica", πέφτει σε κώμα για έναν ολόκληρο χρόνο.

Όταν συνέρχεται, πληροφορούμενος ότι δεν του απομένει πολύς χρόνος ζωής, αναζητώντας ένα πιο ήπιο κλίμα, έρχεται στην Ελλάδα όπου παραδίδει μαθήματα γερμανικών. Λίγο πριν πεθάνει, εμπιστεύεται το προσωπικό του ημερολόγιο στον αγαπημένο του μαθητή Γεώργιο Παπαχατζή -μελλοντικό Πρύτανη του Παντείου Πανεπιστημίου και διαπρεπή Νομικό- χωρίς, όμως, να του αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

Μεταφράζοντας το ημερολόγιο, ο Παπαχατζής ανακαλύπτει την απίστευτη ιστορία του: για έναν ολόκληρο χρόνο, όσο ο δάσκαλός του ήταν σε κώμα, η συνείδησή του, ανεξήγητα, ολίσθησε στο έτος 3906 μ.Χ., στο σώμα ενός άλλου άνδρα, του Andreas Northam!

Ο Dienach περιγράφει λεπτομερώς την εκεί εμπειρία του, που, μεταξύ άλλων, περιέχει όλη την ιστορία της ανθρωπότητας από τον 20ό έως τον 39ο αιώνα, όπως του την διηγήθηκαν οι άνθρωποι του μέλλοντος - από τον "εφιάλτη του Αριθμού" (Υπερπληθυσμός) και τους Παγκόσμιους Πολέμους, μέχρι την εγκαθίδρυση του Παγκόσμιου κράτους, το νέο, ριζοσπαστικό διοικητικό σύστημα, τον εποικισμό του Άρη και το επόμενο εξελικτικό στάδιο του ανθρώπινου είδους.

Σήμερα, έναν σχεδόν αιώνα αφότου γράφτηκε, το μοναδικό αυτό ημερολόγιο κυκλοφορεί στα ελληνικά, για πρώτη φορά επιμελημένο και προσαρμοσμένο στην εποχή μας, αφού πρώτα διαβάστηκε και συγκίνησε χιλιάδες αναγνώστες σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλον τον κόσμο.
Το βιβλίο δεν είναι μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας. Δεν γράφτηκε για να δημοσιευτεί και δεν διεκδικεί λογοτεχνικές δάφνες. Είναι το ημερολόγιο ενός απλού ανθρώπου, που έζησε την ιστορία του μέλλοντός μας.

Τα άνωθεν τα γράφουν στο politeianet.gr μαζί με τίτλους από τα περιεχόμενα μερικά εξ αυτών: Τα "αγρίμια" της Ιστορίας και η αξία της Ανθρώπινης ζωής..
Η παρακμή του 20ού και του 21ου αιώνα (πράγματι πιο χειρότερα δεν γίνεται! )
Ο "εφιάλτης του αριθμού" και ο παγκόσμιος έλεγχος γεννήσεων (λέγε με μασονία κομμουνισμό! στην Κίνα ήδη το κάνουν )
Η δική τους διαίρεση της Ιστορίας (και αυτο το κανουν ηδη! ψεύτικη πρόσφατη ιστορία διδάσκουν στα σχολεία οι δε έγκυρες πήγες τους μέρα νύχτα βαζουν ιστορικά ψέματα. )
Ελντραίρε: Η μάχη τεσσάρων αιώνων μέχρι την πραγματική παγκοσμιοποίηση (?)
Ο "φόβος" ως εκπαιδευτικό εργαλείο των νέων πολιτών
Οι μαζικές αυτοκτονίες και ο σκοπός της ζωής
Η Νέα Αναγέννηση του 3300 μ.Χ
Ο "περίπατος των Βίκινγκ"
Επιστροφή στο παρελθόν κτλ κτλ.

Δεν έχω διαβάσει καν το βιβλίο, για τον ίδιο λόγο που γενικά δεν διαβάζω βιβλία, ούτε καν τι έλεγαν οι αρχαίοι φιλόσοφοι, ο λόγος? ειναι σαν μπαίνεις στην wikipedia για να μάθεις αληθινή ιστορία (!) δεν θα μάθεις πότε σου αληθινή ιστορία πάρα μονο επιδερμικά και διαστρεβλωμένα (όπως και σε έγκυρες πήγες τους), και μετά σου λένε ειναι αλληγορικά αυτα που έγραφαν οι αρχαίοι, ότι ειναι μύθος και οχι ιστορια και το ένα και το άλλο,όποιος κατάλαβε κατάλαβε,το θέμα ειναι άλλο:αν θα επικρατήσει το κάλο η κακό στα «Χρονικά από το μέλλον», εκεί που γράφει: Ο "περίπατος των Βίκινγκ" και το Επιστροφή στο παρελθόν μήπως εννοεί αυτό που έγινε την περίοδο 1700-1930? .

Τι έγινε αυτή την περίοδο? προφανώς κανένας δεν έχει καταλάβει, μετά το τέλος Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας η χρυσή εποχή της ανθρώπινης ιστορίας, ακολούθησε η εισβολή βάρβαρων σε όλη την Ευρώπη και οι σκοτεινοί αιώνες, σφαγές αντιφρονούντων, ιερά εξέταση, γενοκτονίες, αιμομιξίες με βαρβάρους εισβολείς, μέχρι και ο πρώτος βιολογικός πόλεμος κατα κόσμον πανούκλα(!) η Ευρώπη είχε μετατραπεί σε κόλαση! φυσικά για αναίσθητους και αντιπροσώπους του κακού δεν υπάρχει κόλαση αφού οι ίδιοι ειναι η κόλαση των άλλων!

Πέρασαν σχεδόν 2000 χρονιά για να ξανα εμφανιστεί το ευγενές γένος για να επανέλθει η ευημερία στην Ευρώπη, και με το σύστημα όπως ηταν αρχαία Σπάρτη με βασίλεια και ένας βασιλιάς, μήπως ο βασιλιάς της Σπάρτης Λεωνίδας ήσαν δημοκράτης? και οχι μονο η ευημερία επανήλθε αλλα και εφευρέσεις που έβγαλαν την ανθρωπότητα από το μεσαίωνα απότομα μέσα σε 100 χρονιά, και εκεί που κυκλοφορουσαν με άλογα και κάρα επι χιλιάδες χρονιά, ξαφνικά βρέθηκαν με αυτοκίνητα και αεροπλάνα! κάποιοι είχαν δει την επιστροφή του ευγενούς γένους και είχαν γραψει επίσης βιβλία τύπου "Η επερχόμενη φυλή" (1871).

Από το 1850 μέχρι το 1940 ξανά τα ίδια, καταστροφή της Ευρώπης όπως τότε με την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και ξανα τα ίδια με μια περίοδο χάριτος μεχρι να οργανωθούν από το 1950 έως το 2010, η εποχη της αμαρτίας όπως γράφουν οι δυνάστες της ανθρωπότητας προφανώς άρχισε κανονικά από το 2010! μετά από 2000 χρονιά και αν, θα ξανα δείτε ευτυχισμένες μέρες.

Όποτε ένας σκεπτόμενος γνωρίζοντας και κάποια πράγματα που ειναι εντελώς άγνωστα στις μάζες τι κάνει για να δει αν θα επικρατήσει το κάλο η κακό? πρώτα από όλα πρέπει να δούμε τι γένος ήσαν ο Dienach που ξανα γεννήθηκε το έτος 3905 και οι παλιές φωτογραφίες δεν βοηθούν, θα φαινόταν αμέσως αν είχε επικρατήσει το κάλο το 3905, θα πρέπει να ήσαν ευρωπαϊκού λευκού γένους, άρα πρέπει να δούμε τι γένος ήσαν ο Andreas Northam και δεν γράφουν πουθενά τι γένος ηταν ο Dienach η Andreas Northam, ενώ ειναι μεγάλης σημασίας για να δεις ποιοι επικράτησαν στην Γη ξανα..

Αν και ο Dienach ήταν Γερμανός η Αυστριακός Αυστρο-Ελβετός και μάλλον ευρωπαϊκού γένους, τι σημαίνουν όλα αυτά? για τον όχλο που έχει φάει τετοια πλύση εγκεφάλου που δεν έχει ιδέα για την σημασία του γένους, προφανώς τίποτα! και μετά αναρωτιέται γιατί η κοινωνία πάει από το κακό στο χειρότερο...

UPDATE που δείχνει ότι θα επικρατησει το κάλο με βάση τα ίδια τα «Χρονικά από το μέλλον» και θελουν να το αποτρέψουν : Οι χώρες θα καταργηθούν μαζί και η δημοκρατίας τους και οι θρησκείες τους,συμπεριλαμβανομένου του Χριστιανισμου (κλάμα οι πιστοι) θρησκεία θα υπαρχεί αλλα οχι ως δόγμα θα υπάρχει κατι σαν τον βουδισμό με βάση την πνευματική εξέλιξη, η σημερινή εποχη θα ειναι προϊστορία και ο χρόνος θα αρχίσει από την αρχή , λεφτά δεν θα υπάρχουν κτλ κτλ...Η νέα χρυσή εποχή της αθωότητας θα ειναι η «Νέμεσις» για τους μοχθηρούς που θα εξαφανηστουν δηλαδη τα 2/3 του πληθυσμού μετα απο μια τεράστια καταστροφή της Γης..
©AETOS NEWS.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications