Έλον Μασκ: Ζουν ανάμεσά μας και μας παρατηρούν!» –   θεωρίες συνωμοσίας λέει και αυτός?   – BINTEO

Ο Έλον Μασκ μίλησε προ ημερών ξανά για τους εξωγήινους, πάλι καλα που βγαίνουν κατι τέτοιοι τελευταίοι και καταϊδρωμένοι να θυμίζουν στους σκεπτόμενους πόσο μπροστά ειναι απο το όχλο που δεν βλέπει ούτε καταλαβαίνει τίποτα, και μετα λεει για θεωρίες συνωμοσίας, φυσικά ειναι θεωρίες συνωμοσίας στους κοιμισμένους , ειναι τοσο αφελείς οι περισσότεροι που δεν βλέπουν καν ποιοι λενε οτι δεν υπάρχουν εξωγήινοι (έχουν καθε λόγο να το λένε) και οτι αυτα ειναι "θεωρίες συνωμοσίας " οτι και καλα ότι αποκαλούν αυτοί έτσι θεωρίες συνωμοσίας και τους ακολουθάει ο όχλος άπλα δεν υπάρχει και δεν ειναι ισχύει , άκουσον άκουσον (!)

Και στην επίσημη σελίδα τους αποκαλούν θεωρίες συνωμοσίας ότι κάνει η ράτσα τους και γίνεται γνωστό, φυσικά οχι απο τα ορκ τους , ο νοητικός έλεγχος των μαζών μονο παίζοντας με τις λέξεις δεν έχει προηγούμενο, εκατομμύρια νομίζουν οτι κατι άπλα δεν ισχύει επειδή τους είπαν ότι ειναι θεωρίες συνωμοσίας (!) η μονή θεωρία συνωμοσίας ειναι ότι εκατομμύρια αναπαραγουν ως παπαγάλοι οτι τους τους λενε, χωρίς ίχνος λογικής και αντίληψης , αυτό σημαίνει ότι πολλοι αναμεσα μας ανήκουν στο γένος των γκοιμ, αρχίστε απο αυτα πρώτα και όταν αρχίστε να καταλαβαίνετε ποιοι ανήκουν σε αυτο το γένος μονο απο την συμπεριφορά τους, τοτε θα βρείτε και τους εξωγήινους επειδή αυτοί καθοδηγούν αυτα τα ορκ που ειναι αναμεσα ως φυσιολογικοί άνθρωποι,αν δεν μπορείτε να δείτε ούτε αυτά τοτε δεν μπορείτε να δείτε τίποτα , διαβάστε lifo, μηχανή του χρόνου Πρώτο ΘΈΜΑ γιατί μέχρι εκεί φτάνει η αντίληψη σας, .

Έλον Μασκ ένα βήμα να πει την αλήθεια αλλα τα γυρίζει μετά: Πολύ πρόσφατα σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στον Αμερικανό κωμικό και οικοδεσπότη podcast εκπομπών, Joe Rogan, ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας μίλησε μεταξύ άλλων και για τους εξωγήινους, «πατώντας» σε ομιλίες που είχε κάνει παλαιότερα πάνω στο θέμα.

Πιο συγκεκριμένα, τονίζοντας ότι το να ψάχνουμε για αυτούς είναι χάσιμο χρόνου, ο Έλον Μασκ σημείωσε:«Ειλικρινά, νομίζω ότι θέλω να ξέρω αν υπάρχουν εξωγήινο. Θέλω να πω, αν ήθελαν να μάθουμε για αυτούς, θα μπορούσαν απλώς να εμφανιστούν και να περπατήσουν σε μια κεντρική οδό και να λέγανε “Γεια, είμαι ένας εξωγήινος, κάποιος να με ελέγξει.

Εδώ είναι το διαστημόπλοιό μου, μόλις προσγειώθηκα στη μέση της Time Square.” Τότε θα λέγαμε, “Εντάξει, σε πιστεύουμε. Είναι πολύ διακριτικοί, αυτοί οι εξωγήινοι. Εάν υπάρχουν θα είναι μάλλον αόρατοι, ή πολύ ντροπαλοί».

Πριν από περίπου 4 χρόνια, το 2017, μιλώντας στο Ντουμπάι ενώπιον εκατοντάδων ανθρώπων, ο Έλον Μασκ είχε κάνει ξανά νύξη στο θέμα των πολιτισμών που είναι πιο ευφυείς από τους ανθρώπους:«Ας φανταστούμε ότι θα μας επισκεφθούν εξαιρετικά έξυπνοι (ευφυείς) εξωγήινοι στα επόμενα 10 το πολύ 20 χρόνια.

Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα στην φυσική και τη φιλοσοφία, δηλαδή “Που είναι εξωγήινοι;”. Ίσως να ζουν ανάμεσά μας (είπε μετά γέλωτος θυμίζοντας κάτι από Bill Gates).Αν υπάρχουν εξαιρετικά έξυπνοι εξωγήινοι εκεί έξω μάλλον ήδη μας παρατηρούν και αυτό είναι αρκετά πιθανό, απλά εμείς δεν είμαστε αρκετά έξυπνοι για να το συνειδητοποιήσουμε».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications