16 Σεπ 2017

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο άλλο ένα πιόνι τους και ζομπι έτσι οπως την έχουν κάνει η Lady Gaga

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο το ζομπι έτσι οπως την έχουν κάνει τραγουδίστρια Lady Gaga

Η Lady Gaga, η οποία έχει μιλήσει αρκετές φορές ανοιχτά για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει (απο τις καταχρήσεις?), μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, λόγω ισχυρών πόνων που είχε, εξαιτίας του συνδρόμου ινομυαλγίας, από το οποίο πάσχει.

Η διάσημη σταρ αναγκάστηκε να ακυρώσει τη συναυλία της στο Ρίο. Είναι στο club Illuminati και αυτη οπως το άλλο κελεπούρι η Angelina Jolie

«Μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο. Δεν έχω έναν απλό πόνο στο γοφό μου ή κούραση, λόγω της περιοδείας. Υποφέρω από ισχυρούς πόνους. Είμαι σε καλά χέρια με τους καλύτερους γιατρούς» έγραψε στο twitter.

Την είδηση ανακοίνωσε στο twitter και η ομάδα της Lady Gaga, εξηγώντας την κατάσταση: «Η Lady Gaga υποφέρει από ισχυρούς σωματικούς πόνους, οι οποίοι επηρεάζουν την ικανότητα της να αποδώσει στην παράσταση. Συνεπώς, πρέπει να αποσυρθούμε από τη συναυλία Rock in Rio. Η Lady Gaga βρίσκεται στα χέρια εξειδικευμένων γιατρών».

Η 31χρονη παράλληλα, ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές της και υποσχέθηκε να επιστρέψει στο Ρίο, αμέσως μόλις αισθανθεί καλύτερα

Μερικές πληροφορίες : Η ινομυαλγία είναι ένα σύνδρομο που χαρακτηρίζεται από διάχυτο μυοσκελετικό πόνο, διάχυτη ευαισθησία αλλά και άλλα γενικά συμπτώματα όπως διαταραχή του ύπνου και του συναισθήματος. Η λέξη είναι σύνθετη από το ινο- (ινώδης ιστός) και -μυαλγία (πόνος στους μυς)
Χαρακτηρίζεται ως σύνδρομο και όχι σαν νόσος.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο άλλο ένα πιόνι τους και ζομπι έτσι οπως την έχουν κάνει η Lady Gaga
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications