Τρόμος Στην Βιέννη - Οι Μουσουλμάνοι Μαθητές Είναι Περισσότεροι Από Τους Καθολικούς!!
Τρόμος Στην Βιέννη - Οι Μουσουλμάνοι Μαθητές Είναι Περισσότεροι Από Τους Καθολικούς!!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Αυστρίας οι Μουσουλμάνοι μαθητές που φοιτούν σε δημόσια σχολεία της Βιέννης ξεπέρασαν σε αριθμό τους Καθολικούς .

Σύμφωνα με την εφημερίδα Kurier οι καθολικοί μαθητές των δημοτικών και των γυμνασίων της αυστριακής πρωτεύουσας είναι 30.000 ενώ οι μουσουλμάνοι 32.000. Στην τρίτη θέση βρίσκονται όσοι δηλώνουν άθεοι και στην τέταρτοι οι Σέρβοι Ορθόδοξοι με 10.000

Λόγω αυτή της ραγδαίας αύξησης των μουσουλμάνων μαθητών οι αρχές της Βιέννης σκέφτονται να καταργήσουν ως υποχρεωτικό το μάθημα των Θρησκευτικών και να το αντικαταστήσουν με μάθημα Ηθικής, όπως γίνεται ήδη σε άλλα σχολεία στη Γερμανία ή την Ελβετία, πράγμα όμως που αναμένεται να συναντήσει αρκετές δυσκολίες, αφού αντιβαίνει στο Κονκορδάτο (συμφωνία) που έχει υπογράψει η Αυστρία με το Βατικανό.

Ειδικοί θεωρούν ότι με την εισαγωγή υποχρεωτικού μαθήματος Ηθικής θα διευκολυνθεί η ενσωμάτωση στην κοινωνία.

Ένας πρόσθετος λόγος που οι αρχές κάνουν σκέψεις για το μάθημα της Ηθικής είναι η αυξανόμενη ριζοσπαστικοποίηση διδασκάλων του Ισλάμ στη Βιέννη, το 21% των οποίων αντιτίθενται ανοικτά στο δημοκρατικό πολίτευμα και το 27% κατά της προάσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων, σύμφωνα με μελέτη του κοινωνιολόγου Mouhanad Khorchide.

Πάντως απο την Αυστρία δεν θα ξανα βγει κανένας Χίτλερ ούτε καμια ημίθεη Maria orcis!! να καταργήσουν και την γιορτή του ηλίου που είχαν οι αρχαίοι Έλληνες και κρατούν ακόμα στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, όπως το άναμμα φωτιάς (Yule Log), για να χαιρετίσουν την επάνοδο του ήλιου στο βόρειο ημισφαίριο. Επίσης τον ταύτιζαν με τον Απόλλωνα τον Θεό του φωτός. Ειρωνεία: Οι συμμετέχοντες χωρίζονται σε δύο ομάδες, στους Καθαρούς και τους Ακάθαρτους. Οι Καθαροί, ντυμένοι με την τοπική ενδυμασία -σκουροπράσινο σακάκι και μαύρο δερμάτινο παντελόνι- φορούν στο κεφάλι ένα είδος ψεύτικης κόμμωσης σε διάφορα σχήματα, που πολλές φορές φτάνει σε ύψος τα τρία μέτρα και σε βάρος τα είκοσι πέντε κιλά! Οι Ακάθαρτοι φορούν προβιές και στα πρόσωπά έχουν άγριες μάσκες πράγματι οι "Ακάθαρτοι" ειναι μαυριδερές φυλές άγριες και βάρβαρες οπως οι οι κομμουνιστες που ειναι ίδια ράτσα με τους μουσουλμάνους ! που ουδεμιά σχέση έχουν με την καυκάσια φυλή που κατάσφαζαν επι χρονιά ,είδος υπό εξαφάνιση πια στην Ευρώπη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications