Μπραντ Πιτ έσπασε την σιωπή του,ο πραγματικός λόγος για τον χωρισμό ειναι γιατί η Angelina Jolie είναι μέλος των Illuminati!(vid)

Πάρα τα φούμαρα περί «ασυμφωνία χαρακτήρων». Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί είχαν θεωρηθεί ως ένα απο τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια του Χόλιγουντ.. Υπήρξαν πολλές εικασίες και η Αντζελίνα Τζολί έριχνε το μπαλάκι στο Μπραντ Πιτ: «Έχουμε τους καβγάδες μας και τα προβλήματά μας. Υπάρχουν μέρες που ο ένας εξοργίζει τον άλλο και χρειαζόμαστε χώρο, όμως θα μείνουμε μαζί ότι κι αν γίνει», είχε τότε πει, επίσης τον είχε πει αλκοολικό και οτι κακοποιεί τα παιδιά τους.

Ωστόσο, οι κατηγορίες εναντίον του απο την Angelina Jolie δεν ηταν τυχαίες. Σύμφωνα με πηγές την περασμένη εβδομάδα, ηταν γιατί ο Μπραντ Πιτ ζήτησε διαζύγιο γιατί ηταν μέλος των Illuminati.Περίπου τέσσερις ημέρες μετά η Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου...

Ωστόσο, οι ισχυρισμοί Αντζελίνα Τζολί ηταν άπλα μια υποκρισία για να κρύψει την αλήθεια του χωρισμού . Σύμφωνα τον Μπραντ Πιτ,που προφανώς την ξέρει καλύτερα είπε οτι ηταν ένα μέλος της κοινωνίας Illuminati.Η Angelina είναι μέλος εδώ και πολλά χρόνια στους Illuminati και έχει αγκαλιάσει την οργάνωση, δεδομένου ότι επωφελήθηκε σε μεγάλο βαθμό στην καριέρα της. Σε αυτή την οργάνωση που σύμφωνα με πηγές του ηθοποιού γίνεται κάποιου είδους συμφωνία με το διάβολο ...Η Angelina Jolie αποκάλυψε τις μυστικές τελετουργίες που πραγματοποιήθηκαν το 1999.

Η Τζολί εμφανίζεται στο βίντεο σαν τρελή, ενώ αποκαλύπτει τις εμπειρίες της με την μασονική μυστική κοινωνία των Illuminati. Μεταξύ άλλων λέει ότι είχε θυσιάσει ένα φίδι, και ένα τατουάζ έγινε για την τελετουργική μύηση . Τα τατουάζ που έχει η Τζολί θεωρείται οτι ειναι μέρος σε τελετουργικές τελετές ως ένας τρόπος για να θυσιάσει περισσότερα αίμα για τον Σατανά(!).Η Jolie λέει ότι αναγκάστηκε να σκοτώσει ένα φίδι για θυσία στο τελετουργικό.

Το Μάρτιο του 2017 ήρθε στο φως ένα μυστικό βίντεο στο οποίο είχε τελετουργίες που περιγράφονται για τους Illuminati . Το βίντεο γυρίστηκε το 1999, και εμφανίζεται η νεαρή Angelina Jolie στις μυστικές τελετουργίες των Illuminati,στην συνεχεία το βίντεο εξαφανίστηκε και απο το youtube..

Τέλος, φήμες λένε ότι το διαζύγιο είναι έργο μελών των Illuminati με τη δύναμή τους ελέγχου του νου, MK Ultra, προκαλώντας ακραία συμπεριφορά στην Jolie και στον Μπραντ να μετατρέπετε σαν μεθυσμένος, για τους κάνει να χωρίσουν(!)

Η Αντζελίνα Τζολί περιγράφει οτι μπαίνοντας σε τελετές ειναι το κλειδί για πετύχεις στο Χόλιγουντ. Αποκαλύπτει ότι μια από τις τελετουργίες σε εκείνους που θα ενταχθούν στην αίρεση περιλαμβάνει βιασμό και βασανιστήρια. Έχουν υπάρξει πολλές καταγγελίες ότι πολλές διασημότητες του Χόλιγουντ ειναι κρυφά μελή των Illuminati...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications