18 Ιουν 2016

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ!!!

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ!!

Προβάδισμα 5,8 μονάδων του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου «δείχνει» η έρευνα του κέντρου ερευνών Bridging Europe.

Πιο συγκεκριμένα ποσοστό 22,1% συγκεντρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, 16,3% η ΝΔ, 7,7% η Χρυσή Αυγή, 4,8% το ΠΑΣΟΚ, 7,2% το ΚΚΕ, 3,1% οι ΑΝΕΛ, ενώ 26,6% δηλώνουν αναποφάσιστοι. Εκτός Βουλής το Ποτάμι, η Λαϊκή Ενότητα και η Πλεύση Ελευθερίας.

Σε άλλα ευρήματα της έρευνας, το 47% δεν πιστεύει ότι «θα έρθουν καλύτερες ημέρες για τη χώρα και την κοινωνία» μετά το κλείσιμο της πρώτης αξιολόγησης, σε αντίθεση με το 25% που απαντάει «ναι» (ενώ ένα μεγάλο ποσοστό, 28%, απαντάδει «δεν ξέρω δεν απαντώ»).

Το 51% των ερωτηθέντων απαντάει ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ «χειρίστηκε καλύτερα την οικονομική κρίση από τις προηγούμενες κυβερνήσεις» ενώ το 26% θεωρεί πώς τη χειρίστηκε χειρότερα και ένα 23% «δεν ξέρει – δεν απαντά» στο ερώτημα αυτό:

Το 69% των ερωτηθένων δηλώνει απογοητευμενο με την αντιπολίτευση ενώ το 43% θεωρεί ότι η ΝΔ ζητάει πρόωρες εκλογές διότι έχει εναλλακτική κυβερνητική πρόταση.

Όμως, ένα συντριπτικά μεγάλο ποσοστό πιστεύει ότι δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές (77%) ενώ το 58% δεν θεωρεί ότι οι πολιτικοί σχηματισμοί που δημιουργήθηκαν πρόσφατα θα συμβάλουν με φρέσκιες ιδέες στον πολιτικό και δημόσια διάλογο. ΥΓ Χιλιάδες ηλίθιους μάζεψαν πάλι οι αριστεροί στο Σύνταγμα. υπάρχει σοβαρό πρόβλημα!!!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications