18 Ιουν 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Ρωσία κατέρριψε αμερικανικά αεροσκάφη στην Κριμαία! (βίντεο)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Ρωσία κατέρριψε αμερικανικά αεροσκάφη στην Κριμαία! (βίντεο)

Εκατοντάδες αμερικανικά αεροσκάφη έχουν παραβιάσει τον ρωσικό εναέριο χώρο στην Κριμαία και έχουν καταρριφθεί ενώ ένα RQ-4 Global Hawk δέχτηκε ηλεκτρονικό πόλεμο και προσγειώθηκε στην Συμφερούπολη.

Ρωσικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν το γεγονός αυτό που έγινε στην Κριμαία και τονίζουν πως πρόκειται για πράξη πολέμου καθώς μερικά από τα UAV ήταν οπλισμένα.

Οι ΗΠΑ δικαιολογούν τις πολεμικές πράξεις τους λέγοντας πως αρνούνται να σεβαστούν την ρωσική κυριαρχία επειδή δεν αναγνωρίζουν την Κριμαία ως τμήμα της Ρωσίας.Γι αυτό δεν αναγνωρίζουν την παραβίαση του ρωσικού εναέριου χώρου.Αντίθετα υποστηρίζουν ότι τα αμερικανικά αεροσκάφη πετούν σε ουκρανικό έδαφος και μέσα στον εναέριο χώρο της Ουκρανίας με την άδεια της κυβέρνησης του Κιέβου της μόνης νόμιμης εξουσίας να δεχτεί ή να αρνηθεί μια τέτοια άδεια.

Οι ΗΠΑ έχουν αγνοήσει τις ρωσικές διαμαρτυρίες και πλέον τον λόγο έχουν τα όπλα τονίζουν τα ρωσικά ΜΜΕ.Στην ουσία πλέον δεν έχουμε πόλεμο δια αντιπροσώπων αλλά απευθείας βολές μεταξύ δύο υπερδυνάμεων! Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό που έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά ΝΑΤΟϊκών προκλήσεων σε Μαύρη Θάλασσα, Βαλτική…

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Ρωσία κατέρριψε αμερικανικά αεροσκάφη στην Κριμαία! (βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats