Χιλιάδες ηλίθιους μάζεψαν πάλι οι αριστεροί στο Σύνταγμα για το κίνημα «Παραιτηθείτε» καμια σωτηρία !
Χιλιάδες ηλίθιους μάζεψαν πάλι οι αριστεροί στο Σύνταγμα για το κίνημα «Παραιτηθείτε» καμια σωτηρία !

Και αν τους έλεγες να πάνε σε καμια εκδήλωση ΠΧ για τα Ίμια δεν θα πήγαινε κάνεις απο αυτά τα πρόβατα! ειναι εθνικιστικό άρα ναζιστικό! τους ηλίθιους τους χαρακτηρίζουν 2 θέματα: δεν διορθώνονται απο τα λάθη τους ,και πάνε σαν πρόβατα οπού τους οδηγεί ο βοσκός!= ΜΜΕ αριστερές ιστοσελίδες.

Δεν ειναι τυχαίο που το έβαλαν όλες οι γνώστες ιστοσελίδες αριστερές και του συστήματος.. οπως και το υποστηρίζουν αριστεροί κανονικά ...προφανώς θελει πολύ μυαλό σε πολλούς να καταλάβουν τι γίνεται

Μοιάζει σαν τεστ να δουν πόσο πρόβατα εχουν μεινει ακομα, αλλα και αν αυξήθηκαν οι γεννημένοι αριστεροί...

Για να μην κουράζονται καλοκαιριάτικα οι "φίλοι" μου οι αριστεροί τουρκόσποροι της σημιτικής φυλής, σας έχω λύση:

Δείτε όλες τις ιστοσελίδας σας !! αντί να πέφτουν εχουν μεινει σταθερές με άνοδο! μετα τον αγώνα που κάνατε και την πλύση εγκέφαλου να βγάλουν το ΣΥΡΙΖΑ, σαν να μην φτάνει αυτο το πνευματικό επίπεδο έχει πιάσει πάτο !δείτε τι βίντεο εχουν απήχηση στο youdupe, τι θέματα διαβάζουν και τι κανουν share στο facebook.

Κάθε χρόνος που περνάει ολο και πιο ηλίθιος γίνεται αυτός ο λαος τυχαίο; οχι φυσικά. ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΡΑΓΙΚΗ ΧΩΡΑ , καθηγήτρια του ΚΚΕ !!! η αριστεροί θα ειναι η κομμουνιστές οι πιο πολλοί καθηγητές, γιαυτό βγαίνουν βλήματα με πτυχία, το πρόβλημα τους ειναι ο ναζισμός! μέχρι και χρηματοδωτηση παίρνουν να γράφουν με το κιλό βιβλία πλυσης εγκεφάλου! όταν οι ίδιοι οι Εβραίοι μερικοί εξ αυτών οπως ο Benjamin Η. Freedman sen που λέει πως έστησαν τους δυο Παγκόσμιους Πολέμους και πως κυβερνούν τον κόσμο, αλλα και οποιος ψάξει χωρίς παρωπίδες θα δει οτι η γερμάνια ήταν και ειναι το μεγαλύτερο θύμα των εβραιων!.

Aλλα τι να πεις; όταν ο μέσος "ελληνας" διαβάζει αριστερούς τόσα χρονιά μέσα απο βιβλία και ίντερνετ και δεν μπορεί να δει τα αυτονόητα ειναι άξιος της μοίρας του οπως και ψήφισε το χειρότερο κόμμα του soros ΣΥΡΙΖΑ! ακομα περιμενω να μου στείλει κάποιος κατι κάλο σε αυτο το κόμμα, εγω δεν βρήκα ούτε ενα τόσα χρονιά πίσω πριν καν βγει, να καταλάβω με τι κριτήρια το ψηφίσαν ομαδικά! την επόμενη βγάλτε ΚΚΕ απευθείας κομμουνιστές και οχι μεσώ ΣΥΡΙΖΑ, να σας καταριούνται οι πεθαμένοι μέσα απο τα πηγάδια που πετούσαν τοσο ηλιθιότητα;; .. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications