17 Ιουν 2016

Τρομακτικό ατύχημα στην Formula 3 (Βίντεο)

Τρομακτικό ατύχημα στην Formula 3 (Βίντεο)

Ο σχεδιασμός ενός αυτοκινήτου της Formula, θα πρέπει να περιλαμβάνει και πρόληψη ατυχημάτων. Δυστυχώς, αυτή μπορεί να γίνει μόνο αφού συμβούν τα ατυχήματα.

Τα οχήματα έχουν υψηλή ταχύτητα, γι΄ αυτό και στον σχεδιασμό τους, οι κατασκευαστές λαμβάνουν υπόψιν όλες τις πληροφορίες για τα ατυχήματα, που στην ουσία, το σημαντικότερο είναι ο οδηγός να μην παθαίνει κάποια σοβαρή ζημιά.

Σε αντίθεση με συντριβές σε προσομοιώσεις ή σε δοκιμές όπου εκτελούνται σε ελεγχόμενες συνθήκες, οι ατυχίες της πραγματικής ζωής υποβάλλονται σε ένα ευρύ φάσμα των απρόβλεπτων παραγόντων που μπορούν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα.

Στο πλαίσιο λοιπόν του βρετανικού πρωταθλήματος F3, στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Oulton Park στο Τσέσαϊρ, o Ameya Vaidyanathan συγκρούστηκε με ένα άλλο μονοθέσιο και βρέθηκε να στριφογυρνάει στον αέρα. Το μονοθέσιο βρήκε στον τροχό του οδηγού Sisa Ngebulana από τη Νότια Αφρική και το αποτέλεσμα είναι αυτό που θα δείτε παρακάτω στο βίντεο. Ο αγώνας είχε αμέσως κόκκινη σημαία, και οι ειδικοί έσπευσαν στον τόπο του ατυχήματος.

«Δυστυχώς, οι τροχοί μας ακούμπησαν μεταξύ τους. Ένιωσα αρκετά μεγάλη πίεση, αλλά δεν έχω ιδέα από ποια κατεύθυνση ήταν ή από που προήλθε», δήλωσε ο Vaidyanathan. «Είμαι απλά ευγνώμων στους ανθρώπους της Tatuus για την αντοχή του αυτοκινήτου, στους ανθρώπους που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα και σε όλη την ομάδα για την υποστήριξή τους», δήλωσε ο 19χρονος οδηγός.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τρομακτικό ατύχημα στην Formula 3 (Βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications