17 Ιουν 2016

ΚΑΝΤΕ ΤΟ! ΠΙΕΣΤΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΑΣ ΓΙΑ 60 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΒΙΩΣΤΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!

ΚΑΝΤΕ ΤΟ! ΠΙΕΣΤΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΑΣ ΓΙΑ 60 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΒΙΩΣΤΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!

Εάν δεν είστε το είδος του ατόμου που συμφωνεί με τη λήψη φαρμάκων για το παραμικρό, τότε οι παρακάτω πληροφορίες σας αφορούν άμεσα!

Η ρεφλεξολογία έχει τη δυνατότητα να αντικαταστήσει τη χρήση της ιατρικής και πιο συγκεκριμένα έχει να κάνει με τη χρήση της σύνδεσης ανάμεσα στα άκρα και τα υπόλοιπα όργανά μας, ασκώντας πίεση σε συγκεκριμένα σημεία.

Αυτό το διάγραμμα μας δείχνει ποιο σημείο στα χέρια μας συνδέεται με ποιο όργανο.

Καρδιά και πνεύμονες συνδέονται με τον αντίχειρα. Αν τρίψετε και τραβήξτε τον αντίχειρά σας, μπορείτε ακόμη και να ελέγξετε τους παλμούς σας και να αναπνεύσετε πιο εύκολα.

Στομάχι και παχύ έντερο συνδέονται με τον δείκτη. Εάν υποφέρετε από δυσκοιλιότητα και πόνους στο στομάχι, δοκιμάστε να τρίψετε και να πιέσετε τον δείκτη σας για 60 δευτερόλεπτα.

Αναπνευστικό σύστημα, αίμα, καρδιά και λεπτό έντερο είναι συνδεδεμένα με τον μέσο. Τεντώστε και τρίψτε τον μέσο ως θεραπεία για ζάλη, ναυτία και αϋπνία.

Το κλειδί για την διάθεσή σας, είναι ο παράμεσος. Κάνοντας μασάζ σε αυτό το δάχτυλο καλυτερεύετε τη διάθεσή σας και μείωνετε το στρες.

Νεφρά, λαιμός και κεφάλι είναι συνδεδεμένα με το μικρό δάχτυλο. Πονοκέφαλοι, πόνος στον αυχένα και προβλήματα με τα νεφρά μπορούν να ανακουφιστούν κάνοντας μασάζ στο μικρό σας δάχτυλο.

Χτυπώντας παλαμάκια τα χέρια μας αυξάνουμε την κυκλοφορία του αίματος στο σώμα, δεδομένου ότι η παλάμη είναι υπεύθυνη για το νευρικό σύστημα.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΚΑΝΤΕ ΤΟ! ΠΙΕΣΤΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΑΣ ΓΙΑ 60 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΒΙΩΣΤΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats