28 Απρ 2017

Εξωγήινα Τεχνουργήματα των Μάγια!! κατά τα αλλα δεν υπάρχουν εξωγήινοι!Τηλεκατευθυνόμενες κοινωνίες ο κόσμος!

Εξωγήινα Τεχνουργήματα των Μάγια!! κατά τα αλλα δεν υπάρχουν  εξωγήινοι!Τηλεκατευθυνόμενες κοινωνίες ο κόσμος!

Τα αντικείμενα αυτά δείχνουν πρόσωπα "εξωγήινων" Δείχνουν διαστημικά σκάφη και ιπτάμενους δίσκους.Πρόκειται για τους λεγόμενους γκρίζους; Μια πρόκληση για τους αμφισβητίες.

Η κυβέρνηση το Μεξικού προχώρησε σε αποκαλύψεις,ναι ναι εκεί δεν ειναι ελαντα! που αυτά ειναι συνωμοσίες !! τα ίδια και στην Ρωσία ,.
Τα αντικείμενα αυτά βρέθηκαν στο Ojuelos de Jalisco, στο Μεξικό.
Η μεξικανική κυβέρνηση συμφώνησε να αποκαλύψει στο κοινό αρκετά αρχαιολογικά αντικείμενα που έχουν παραμείνει κρυφά για δεκαετίες.
Εκεί είχαν βγάλει και ντοκιμαντέρ για την απατη των Αμερικάνων οτι πήγαν στο φεγγάρι, που διδάσκουν στα σχολειά ως γεγονός! ειναι μόνο ενα ψέμα απο τα πολλά που "διδάσκουν".

Αλήθεια πόσοι αντέχουν την αλήθεια;
Ένα 60% και αν απο την μάζα, η χειραγώγηση έχει περάσει στο dna τους,οι πιο πολλοί στον κόσμο δεν έχουν ιδέα σε τι πιστεύουν, κάνεις δεν τα έμαθε αλλα έψαξε! και φυσικά δεν έψαξε στα μέσα μαζικής καταστολής μαζών και χειραγώγησης μυαλών ! δεν μιλάμε για πλύση εγκεφάλου πια, αλλα κανονική χειραγώγηση απο τα σχολειά, ιστοσελίδες εφημερίδων, ΜΜΕ και πάει λέγοντας,!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Πρόκειται για τους λεγόμενους γκρίζους

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Εξωγήινα Τεχνουργήματα των Μάγια!! κατά τα αλλα δεν υπάρχουν εξωγήινοι!Τηλεκατευθυνόμενες κοινωνίες ο κόσμος!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: