Ήρθε η ώρα της  πληρωμής  (οχι με λέφτα) για Μαριάννα Βαρδινογιάννη που είχε πάρε δώσε με το κακό

Θρήνο έχει προκαλέσει στους δουλους που βλεπουν ως Βασιλιά οποιον/α τους εμφανιζεταί με χρήμα δηλαδη αυτους που τους παρουσιαζουν οι ελληνοφωνοι ως μεγα φωστηρες φιλαθρωπους και ολα αυτα γελοια και με κυρος λένε, τι ειναι αυτό? η είδηση ότι η Βαρδινογιάννη πεθανε , και που είχε παρε δωσε με αναρχο-συμμορητες που ειχαν μαζεψει στα ξερονησια και που τωρα τους εμφανιζουν δηθεν ως ιδρυτές και ιδιοκτήτες ακομα και καναλιων οι ελληνοφωνοι για να μην φαινονται οι ιδιοί, και ο ανεγκέφαλος όχλος που τους προσκυνάει νομίζει πως ενα άτομο κανει κουμάντο παντού ταυτόχρονα .

Ο Παυλόπουλος για Μαριάννα Βαρδινογιάννη: «Έφυγε από τη ζωή μια μεγάλη Ελληνίδα – Μια Γυναίκα διεθνούς κύρους και ακτινοβολίας» τι λέει αυτός που παιρνει εντολες ως σκυλος απο τους ελληνοφωνους? αλλα καπως ετσι κανουν το κοπαδι να τους προσκυναει .

Και εδω τι γράφουν σε εγκυρες πηγες τους :

Σε ηλικία 80 ετών, η σπουδαία φιλάνθρωπος, άφησε την τελευταία της πνοή, έχοντας στο πλευρό της τον κομμουνιστη σύζυγο της Βαρδή Βαρδινογιάννη που τον εμφανιζουν ως ιδιοκτήτή πάντου μεχρι και του Mega ενω αληθινοι ιδιοκτητες ειναι οι ελληνοφωνοι.

Σπουδαία φιλάνθρωπος ? τι ακριβως είχε κάνει για έχει αυτον τον τιτλο ? έμεις παντως δεν ειδαμε καμια φιλανθρωπία της που θα το ειχαν κανει πρωτο θεμα οι εγκυρες πηγες τους αντιθετα ζητανε απο το κοπαδι συνεχεια λεφτα δηθεν για φιλανθρωπίες και οχι απο αυτους που δεν ξερουν τι εχουν, και εγω δηλωνω προεδρος της γαλαξιακης ομοσπονδίας του καλου ε και ? δεν με προβάλουν ως φωστήρα οι ελληνόφωνοι ωστε να μας υποστηριζει το ποπολο (το αντιθετο), και φιλάνθρωπους αποκαλει τους δουλους του το κακό διοτι ειναι το ακριβως αντιθετο βλεπε τον Βill Πόρτα...

Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική με την κατάσταση της υγείας της να είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη δεν την εσωσαν τα λεφτα του κακου ε ? τωρα θα δει τι εστι βερικοκο και πως οι φιλοι της οι ελληνοφωνοι της ειπαν ψεματα μεσω θρησκειων (και οχι μονο) οτι δεν υπαρχει τιποτα μετα τον θανατο ωστε να ειναι αλαζονες οι δουλοι τους ποιος θα τους υπηρετουσέ απο μη δικες τους ρατσες αν γνωρισε οτι θα εχει επιπτωσεις μετα τον θανατο?... Παντρεύεται ο δούλος το θεού Βαρδής την δούλη του θεού Μαριάννα ετσι δεν της ειχαν πει? μην λενε μετα οτι λεμε και "θεωριες συνομωσιας" μονοι τους τα λένε .

Από το 1999, ήταν Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO σε θέματα που αφορούν τα δικαιώματα και την προστασία των παιδιών (!) τι ειναι αυτό? και γιατι σταματησαν να λενε ποσα παιδια εξαφανιζονται καθε χρονο απο ολη την Ευρωπη και Αμερικη? και η Φρειδερίκη εμφανιζοτάν ως φωστηρας στο παιδομαζωμα των ελληνοφωνων..τι ειχαν λεει και Πρόεδρο του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο» , αυτοί που και στην Ελλαδα προ ετών συκοφάντησαν και έβγαλαν ψευδό-γιατρό και οτι δηθεν δεν είχε πτυχία εναν γιατρό που άρχισε και σκάλιζε τι παίζει με την απατη με τον Καρκίνο , και ουδείς κατάλαβε τίποτα, οπως δεν εχουν καταλαβει σε ποιους ανήκουν ολες αυτες οι ψευδο-φιλανθρωπίκες οργανώσεις και οι ΜΚΟ.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

ΕΥΤΗΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΣΩΣΤΑ,ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΕΚΠΕΥΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΕΓΚΕΦΑΛΛΟ

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications