Νέες δηλώσεις του David Grasch:Οι εξωγήινοι σκότωσαν ανθρώπους -  Χρησιμοποίησαν την τεχνολογία των UFO

Ο David Grasch, ο οποίος έκανε ήδη αίσθηση στα μέσα ενημέρωσης την περασμένη εβδομάδα μιλώντας για τις αμερικανικές αρχές που έχουν σκαφη και σώματα εξωγήινων .

Υπηρέτησε 14 χρόνια στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ και αργότερα εργάστηκε για την Εθνική Υπηρεσία Γεωχωρικών Πληροφοριών (NGA) και το Εθνικό Γραφείο Αναγνώρισης (NRO). Ενώ ήταν ακόμα πιλότος, είχε ακούσει για ένα μυστικό πρόγραμμα αναζήτησης εγκαταλελειμμένων ή κατεστραμμένων UFO και όταν προσκλήθηκε να συνεργαστεί με την ειδική ομάδα έρευνας για τα UFO του Πενταγώνου, έμαθε πολλά περισσότερα για αυτό.

Ο Grasch είπε σε αποκλειστική συνέντευξη στο NewsNation την περασμένη εβδομάδα ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ λέει ψέματα για δεκαετίες για την παρατήρηση UFO και την εξωγήινη ζωή και ότι μέσω του προγράμματος αναζήτησης UFO έχουν βρει εξωγήινα σκαφη, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με νεκρό πλήρωμα. Και αυτά τα υπολείμματα UFO μελετώνται από στρατιωτικούς μηχανικούς σε μια προσπάθεια να τα αναδημιουργήσουν. Ο Grash έδωσε μια νέα συνέντευξη , λέγοντας ακόμα πιο ενδιαφέροντα πράγματα.

Όταν ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε ευθέως για το αν οι εξωγήινοι σκότωναν ανθρώπους:. «Νομίζω ότι η πλάνη είναι ότι είναι εξαιρετικά εξελιγμένα και ευγενικά. Δεν θα καταλάβουμε ποτέ πραγματικά πλήρως τις προθέσεις τους, και αυτό συμβαίνει επειδή δεν είμαστε αυτοί. Αλλά αυτό που φαίνεται να είναι κακόβουλη δραστηριότητα από την πλευρά τους συνέβη. Αυτό βασίζεται σε ερευνητικές δραστηριότητες πυρηνικών εγκαταστάσεων και μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων. Αν και δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες γιατί θα αποκάλυπτε ορισμένες μυστικές επιχειρήσεις των ΗΠΑ, πολλά άτομα στο πρόγραμμα με ενημέρωσαν ότι έχουν λάβει χώρα παρόμοια κακόβουλα γεγονότα», απάντησε ο Grasch.

Και στη συνέχεια ο Grasch πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ κάνει τα πάντα για να προστατεύσει αυτό το μυστικό, συμπεριλαμβανομένης της δολοφονίας πληροφοριοδοτών. «Τουλάχιστον έχω δει πειστικά στοιχεία ότι παρόμοιο έγκλημα διέπραξαν ο Λευκός γιακάς», είπε.Ο «Λευκός γιακάς» στη Αμερικη ονομάζονται υπάλληλοι /και κτηνωδες συμμορητες μυστικών υπηρεσιων της γνωστης φυλής.

Μετά από αυτό, ο δημοσιογράφος ρώτησε αν σκοτώθηκαν άνθρωποι για να προστατεύσουν το υποτιθέμενο μυστικό για τα UFO: "Ναι, δυστυχώς. Έχω ακούσει μερικά πράγματα που δεν θέλω να επαναλάβω τώρα", απάντησε, είπε επίσης ότι είναι βέβαιος ότι τα υλικά από τα οποία κατασκευάζονται τα εξωγήινα σκαφη δεν είναι από τον πλανήτη μας.

«Με βάση πολύ συγκεκριμένες ιδιότητες για τις οποίες ενημερώθηκα… [υπάρχουν] αναλογίες ισοτόπων που πρέπει να σχεδιαστούν για να βρίσκονται σε αυτά τα επίπεδα. Αλλά υπάρχει επίσης απλώς ένα εξαιρετικά παράξενο βαρύ ατομικό μέταλλο που καταλαμβάνει την πρώτη θέση στον περιοδικό πίνακα. Συνδέσεις που δεν καταλαβαίνουμε. Γνωρίζουμε τι είναι οι αναδυόμενες ιδιότητες, αλλά είναι απλώς ένας πολύ περίεργος συνδυασμός στοιχείων», είπε.

Ο Grasch λέει ότι οι ΗΠΑ έχουν συγκεντρώσει μερικά από αυτά τα υλικά για στρατιωτική χρήση και ότι θα μπορούσαν να γίνουν πολύ περισσότερα εάν ο ακαδημαϊκός κόσμος και ο ιδιωτικός τομέας είχαν πρόσβαση σε αυτά. "Είναι εντελώς τρελό η ανθρωπότητα γενικά, ειδικά οι πολίτες των ΗΠΑ ειδικότερα, να μην επωφελούνται καν από την εκτεταμένη έρευνα σε αυτόν τον τομέα για την επίλυση προβλημάτων με κινητήρες, ενέργεια, νέα υλικά που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής των ανθρώπων. Είναι απλώς τρελό να ταξινομείται και εμποδίζει την πρόοδο».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications