Έπιασαν τον «δολοφόνο» καρχαρία που κατασπάραξε τον Ρώσο λουόμενο

Ο καρχαρίας-τίγρης κατασπάραξε το θύμα του μέσα σε 20 δευτερόλεπτα πριν πέσει στα δίχτυα των ψαράδων στην ακτή της Αιγύπτου.

Στα δίχτυα των ψαράδων βρέθηκε ο «δολοφόνος» καρχαρίας που κατασπάραξε Ρώσο λουόμενο στα ανοικτά του αιγυπτιακού θέρετρου Χουργκάντα, στην Ερυθρά Θάλασσα.

Το θύμα ήταν ένας 24χρονος Ρώσος, γεννηθείς το 1999, ο οποίος είχε μετακομίσει μόνιμα στην Αίγυπτο και δεν βρισκόταν στην περιοχή για τουρισμό.

Ο θύτης ήταν ένας καρχαρίας-τίγρη, που θεωρείται ότι είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους για τον άνθρωπο καρχαρίες. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι οι σκούρες ραβδώσεις στο σώμα του, οι οποίες μοιάζουν με αυτές της τίγρης.

Μετά την επίθεση, που έβαψε τα νερά της θάλασσας κόκκινα, ψαράδες έπιασαν τον καρχαρία, όπως δείχνουν βίντεο στα social media.Ο καρχαρίας-τίγρης πιάστηκε και να σύρθηκε στη στεριά από βάρκα, και φαινόταν ζωντανός πριν τον σκοτώσουν.

Οι αιγυπτιακές αρχές επιβεβαίωσαν ότι ο καρχαρίας έχει παραδοθεί για εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια της συμπεριφοράς του και να εντοπιστεί εάν το ζώο σχετίζεται με κάποιο άλλο αιματηρό περιστατικό.

Βίντεο που τραβήχτηκε από τρομοκρατημένους θεατές δείχνει τον άτυχο Βλαντιμίρ Ποπόφ να φωνάζει απελπισμένα «Μπαμπά, Μπαμπά, σώσε με» καθώς ο καρχαρίας έκανε κύκλους στο νερό πριν εξαπολύσει την φονική επίθεσή του.

«Πήγαμε στην παραλία για να χαλαρώσουμε», περιέγραψε συντετριμμένος ο πατέρας του θύματος, με καταγωγή από τη Ρωσία. «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από καρχαρία, όλα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα». Δεν υπήρχαν μέλη της οικογένειας κοντά στον γιο του για να βοηθήσουν στο νερό, αν και οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι η κοπέλα του 24χρονου είχε καταφέρει να ξεφύγει από την επίθεση.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications