UFO συνετρίβη στη θάλασσα της La Graña της Γαλικίας στην Ισπανία το 1966 !!
UFO συνετρίβη στη θάλασσα της La Graña της Γαλικίας στην Ισπανία το 1966 !!

Το 1966, το ισπανικό ναυτικό μάζεψε απο την θάλασσα ένα αεροσκάφος με τη μορφή ενός ιπτάμενου δίσκου που είχε πετάξει πάνω από αρκετές στρατιωτικές εγκαταστάσεις της περιοχής πριν πέσει στην θάλασσα (φώτο αρχείου).

Αν υποθέσουμε ότι τα UFO είναι τεχνολογικές συσκευές που δημιουργούνται από εξωγήινους, είναι λογικό να πιστεύουμε ότι μερικά από αυτά μπορεί να έχουν πέσει στην Γη ή ακόμα και να παρουσιάζουν προβλήματα κατά τις επισκέψεις τους στον πλανήτη μας.

Ο καθένας, θα γνωρίσει το συμβάν του Roswell, η πιο γνωστή πτώση UFO που απο αυτο πήραν μέρος την σημερινής τεχνολογίας, υπάρχει απόδειξη οτι έγινε συντριβή UFO στην Ισπανία;

Η απάντηση είναι ναι!!

Στις 2 Απριλίου του 1966, ένα άγνωστο αντικείμενο έπεσε στη θάλασσα της Graña, μπροστά από την πόλη της Γαλικίας ηταν η πρώτη περίπτωση ΑΤΙΑ της Ισπανίας και το περιστατικό υπάρχει στα αρχεία της Πολεμικής Αεροπορίας,και ειναι προσβάσιμα μέσω του web στην Βιβλιοθήκη του Υπουργείου Άμυνας.

Μέχρι τότε, τα UFO είχαν παρατηρηθεί και στην Ισπανία αλλά δεν ερευνήθηκαν. Από τον Ιούνιο του 1967 έως τον Οκτώβριο του 1968, η Ισπανία δέχτηκε ένα "κύμα" εμφανίσεων UFO,οι παρατηρήσεις είχαν γίνει και απο αεροσκάφη εν πτήση, τόσο απο εμπορικά όσο και στρατιωτικά, και μιλούσαν έντονα για αυτα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Έτσι, μετά από μια μυστική συνάντηση αποκλειστικά από επτά στρατηγούς της Πολεμικής Αεροπορίας, εκδόθηκε ενημερωτικό σημείωμα το οποίο ζητούσε τη συνεργασία των πολιτών να ειδοποιήσουν τις αρχές αν παρατηρήσουν UFO.

Εγκύκλιος 9266-CT αποχαρακτηρισμένη αναφορά :

Όλα ξεκίνησαν στις 11:30 στις 2 Απριλίου στο σταθμό La Carreira εκείνη την εποχή υπήρχε μια σημαντική στρατιωτική βάση. Όπως αναφέρεται στην αποχαρακτηρισμένη αναφορά, ένας εργάτης που ήταν σε υπηρεσία, και δύο ναύτες «παρατηρούν στον ουρανό ένα ογκώδες αντικείμενο με φως που άλλαζε χρώμα κάθε πέντε λεπτά περίπου».

Το μυστηριώδες αντικείμενο στη συνέχεια πέταξε πάνω απο ένα ναυπηγείο, όπου ήταν αρκετά πολεμικά πλοία και κατευθύνθηκε προς την παράλια χωρίς να αφήσει ορατά ίχνη στον ουρανό κατέληξε να πέφτει στη θάλασσα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Όπως αναφέρθηκε από μια εφημερίδα: «Όταν ψαράδες που είχαν σταλεί για να ρυμουλκήσουν UFO έφτασαν στο λιμάνι, μια ομάδα στρατιωτών του Πολεμικού Ναυτικού περίμεναν να πάρουν το UFO, "Προειδοποίησαν" τους ψαράδες να κρατήσουν κλειστό το στόμα τους. Το αντικείμενο φορτώθηκε σε μια γόνδολα του στρατού και με συνοδεία το πήγαν στην La Graña. Εκεί έκρυψαν προσωρινά το αινιγματικό UFO σε μια από τις σήραγγες του στρατού στο βουνό που βρίσκεται μέσα στην υποθαλάσσια βάση της La Graña ».

Το Πολεμικό Ναυτικό ανέφερε την ανακάλυψη στην αμερικανική βάση της Ρότα και μια ομάδα αμερικανικών στρατιωτών εμφανίστηκε στην βάση La Graña για να πάρει τη «συσκευή» επί ενός στρατιωτικού φορτηγού και απο τοτε τελείωσε το θέμα.

Ο διάσημος ερευνητής Miguel Pedrero, εκδότης του περιοδικού Year Zero, κατάφερε να εντοπίσει κάποιους μάρτυρες που συμμετείχαν στην επιχείρηση, ανέφεραν οτι ηταν κιτρινωπού χρώματος και είχε το μέγεθος ενός μαχητικού αεροπλάνου.
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από ένα αλιευτικό σκάφος που ονομάζεται "Reina María" Ένας από τους ναυτικούς ηταν ο José Fernández που και αυτός θυμάται ότι "Ήταν σαν κιτρινωπό, και ζυγίζει περίπου 200 κιλά".. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications