Έφυγε από τη ζωή ο  Στίβεν Χόκινγκ - τώρα έμειναν χωρίς πιόνι “φυσικό”, μπορεί να εμφανίσουν κανέναν μαύρο για σπουδαίο επιστήμονα!
 Έφυγε από τη ζωή ο  Στίβεν Χόκινγκ - τώρα έμειναν χωρίς πιόνι “φυσικό”, μπορεί να εμφανίσουν κανέναν μαύρο για σπουδαίο επιστήμονα!

Ο Βρετανός αστροφυσικός(?) Στίβεν Χόκινγκ απεβίωσε σε ηλικία 76 ετών στην οικία του, στο Κέμπριτζ της Μ. Βρετανίας, γνωστοποίησε εκπρόσωπος της οικογένειάς του.

«Αισθανόμαστε τεράστια θλίψη για τον θάνατο του αγαπημένου μας πατέρα», ο οποίος «ήταν σπάνιος άνθρωπος» και «σπουδαίος επιστήμονας, το έργο του οποίου θα ζήσει για πολλά χρόνια ακόμη», τόνισαν τα παιδιά του κοσμολόγου, η Λούσι, ο Ρόμπερτ και ο Τιμ, στην ανακοίνωση που μετέδωσε το βρετανικό πρακτορείο ειδήσεων AP.

«Μια φορά είχε πει "δεν θα ήταν και πολύ σπουδαίο αυτό το σύμπαν, αν δεν ήταν το σπίτι των ανθρώπων που αγαπάς". Θα μας λείπει για πάντα», συμπλήρωσαν.

Ο Χόκινγκ έπασχε από τη νόσο του κινητικού νευρώνα (αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση), κατάσταση που είχε εξελιχθεί κατά τη διάρκεια των ετών. Ήταν σχεδόν εξ ολοκλήρου παράλυτος και επικοινωνούσε μέσω συσκευής παραγωγής ομιλίας. Παντρεύτηκε δύο φορές και είχε τρία παιδιά.

Ποιος ήταν ο Στίβεν Χόκινγκ
Ηταν ο πρώτος που εξέθεσε μια κοσμολογία που εξηγήθηκε από μια ένωση της γενικής θεωρίας της σχετικότητας και της κβαντικής μηχανικής. Ηταν φανατικός υποστηρικτής της ερμηνείας πολλών κόσμων της κβαντικής μηχανικής μπλα μπλα μπλα.

Η θεωρίας της σχετικότητας ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ και μασονική επιρροή στην μελέτη της φυσικής,και απο πότε θεωρείτε κάποιος "σπουδαίος" επιστήμονας όταν δεν έχει ανακαλύψει κάτι και δεν έχει ούτε ένα πείραμα αλλα θεωρίες και υποθέσεις?

Απο την εποχή του απατεώνα Οβριού ψευδό-επιστήμονα Άλμπερτ Αϊνστάιν!(του έδωσαν και βραβείο για κάτι που ήδη δίδασκαν στα σχολεία εκείνη την εποχή!)λόγο οτι δεν υπήρχε ούτε υπάρχει πουθενά στην ιστορια εβραιος εφευρέτης η επιστήμονας ! (ειναι ανίκανοι να κάνουν επιστημονικές και οχι μονο εφευρέσεις διότι δεν ειναι δημιουργοί αλλα καταστροφείς!και αυτο το έχει πει δικός τους!

Απο το ρατσιστικό μίσους τους σε καυκάσιους δεν διδάσκουν καν στα σχολεία πραγματικούς επιστήμονες οπως τον Tesla και άλλους καυκάσιους καθώς αποδεδειγμένα όλη η επιστημονική πρόοδος ήρθε αποκλείστηκα απο καυκάσιους και οχι σημιτο-κομμουνιστές) γράψε και εσύ μια θεωρία με οτι έχεις βρει απο άλλους, και θα γίνεις "μεγάλος επιστήμονας" μπορείς! ο Στίβεν Χόκινγκ ηταν μια μαριονέτα τους στην κυριολεξία και επιρροή στην επιστήμη. Μπορείτε να δείτε μέχρι και στο youtube και γενικά στο ίντερνετ πως η μασονία προωθεί αποκλειστικά δικούς τους! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

1 comment

Χιτλερικός Πολεμιστήςείπε...

Έχεις δίκιο . Ο διάδοχος του θα είναι ένας φωτισμένος Ουγκα Ουγκα από την Σενεγάλη χαχαχα

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications