Πυροβολισμοί στο Χαϊδάρι - Τραυματίστηκε μια γυναίκα αλβανικής καταγωγής [Βίντεο]
Πυροβολισμοί στο Χαϊδάρι - Τραυματίστηκε μια γυναίκα αλβανικής καταγωγής [Βίντεο]

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 η γυναίκα είναι 29 ετών και τον πυροβολισμό τον δέχτηκε μέσα στο σπίτι της.
Πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε μονοκατοικία στο Χαϊδάρι στις 17.20. Μια γυναίκα αλβανικής καταγωγής η οποία έχει μεταφερθεί στο Τζάνειο έχει τραυματιστεί στο μάγουλο.

Ενώ η αστυνομία ανέφερε αρχικά πως η 40χρονη πυροβολήθηκε εξώ το σπίτι της στην οδό Αγίας Παρασκεύης στον αριθμό 34 από δύο άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο έπειτα επεσήμανε πως οι πυροβολισμοί έπεσαν μέσα στην οικία και η γυναίκα βγήκε αιμόφυρτη στον δρόμο.

Η 40χρονη δέχτηκε σφαίρα η οποία διαπέρασε τον λαιμό και εξήλθε από το δεξί μάγουλο.
Στην οικία όπου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί διέμενε η 40χρονη και ο σύντροφος της ο οποίος φέρεται να είναι ο δράστης χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.

Οι άνδρες της αστυνομίας κατά τις πρώτες έρευνες εντόπισαν ίχνη πάλης μέσα στο σπίτι της και αναζητούν τον σύζυγό της αλλά και συγγενικά της πρόσωπα.

Στην οικία της 40χρονης βρίσκεται η σήμανση η οποία ψάχνει για αποτυπώματα και άλλα στοιχεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα φέρεται να έχει τραυματιστεί στο μάγουλο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο σπίτι όπου διαδραματίστηκε το αιματηρό περιστατικό διαμένουν δύο οικογένειες, με την αστυνομία να εξετάζει και το ενδεχόμενο ενδοοικογενειακής βίας.Δείτε το βίντεο του ANT1:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications