21 Φεβ 2018

Εμφανίστηκε και άλλος ταξιδιώτης του χρόνου και λέει πως ταξίδεψε στο μέλλον και πως έχει φωτογραφία! (βίντεο)

Εμφανίστηκε και άλλος  ταξιδιώτης του χρόνου και λέει πως ταξίδεψε στο μέλλον και πως έχει φωτογραφία! (βίντεο)

Την τιμητική τους έχουν τον τελευταίο καιρό οι αυτοαποκαλούμενοι ταξιδιώτες του χρόνου, καθώς πλέον έχουμε… μαζικές εμφανίσεις από άτομα που υποστηρίζουν πως ταξίδεψαν στο μέλλον και ότι επέστρεψαν για να μας ανοίξουν τα… μάτια!

Ο καινούριος λοιπόν, ο «Έντουαρντ», διατείνεται πως έχει ακόμα και φωτογραφία από το μέλλον, το 5000 μ.Χ. συγκεκριμένα!

Αφού μας πει πως πήρε μέρος σε ένα άκρως απόρρητο πείραμα το 2004, που του επέτρεψε να περιδιαβαίνει τον χωροχρόνο, μας δείχνει τη φωτογραφία του από μια μεγάλη αμερικανική πόλη του μέλλοντος που είναι υποθαλάσσια. Γιατί επέλεξε το ApexTV να τη θολώσει, δεν το ξέρουμε, φανταζόμαστε όμως για να μην τρομάξουμε με το μέλλον της ανθρωπότητας.

«Θα σας πως μια ιστορία που θα σας αφήσει έκπληκτους και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό», μας ανοίγει την όρεξη στην αρχή του βίντεο, πριν μας εξηγήσει πώς πήγε από το 2004 στο… 5000: «Ήταν απίστευτο. Στεκόμουν σε μια τεράστια ξύλινη πλατφόρμα. Όχι μόνο εγώ, σπίτια, κτίρια, αυτοκίνητα, όλα τους φυσικά καμωμένα από ξύλο. Και μετά κατάλαβα πως ήταν η ίδια πόλη, το Λος Άντζελες, μόνο που ήταν υποβρύχια. Ήταν πλημμυρισμένη, όλη η πόλη ήταν κάτω από το νερό, και οι άνθρωποι ζούσαν στο νερό».

Και συνομίλησε μάλιστα και με κάποιον, που του εξιστόρησε πώς ξεκίνησε η «μετα-αποκαλυπτική» αυτή πλημμύρα: «Όλα έγιναν εξαιτίας της παγκόσμιας υπερθέρμανσης. Έλιωσαν κομμάτια πάγου και στους δύο πόλους και ο όλος ο κόσμος βυθίστηκε κάτω από το νερό. Η πλημμύρα ξεκίνησε επειδή πολύ μεγάλες ποσότητες διοξειδίου του άνθρακα εμφανίστηκαν στην ατμόσφαιρα, μειώνοντας σταδιακά τη φυσική ζώνη προστασίας».

Κι όλα αυτά λίγες μόνο μέρες μετά τον «Νώε» του 2030 που πέρασε υποτίθεται τον ανιχνευτή ψεύδους της ApexTV.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Εμφανίστηκε και άλλος ταξιδιώτης του χρόνου και λέει πως ταξίδεψε στο μέλλον και πως έχει φωτογραφία! (βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications