Τραγωδία: Νεκρή μετά από φωτιά σε μονοκατοικία η δημοσιογράφος Κατερίνα Κάλφα
Τραγωδία: Νεκρή μετά από φωτιά σε μονοκατοικία η δημοσιογράφος Κατερίνα Κάλφα

Τραγωδία ανήμερα της αποκριάς στη Χαλκιδική. Η νεκρή που εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς που εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία, σήμερα το πρωί, στα Γλυκά Νερά Νέας Ποτίδαιας είναι η δημοσιογράφος Καρολίνα Κάλφα.

Στο σημείο επιχείρησαν οκτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν από την οικία και μία 76χρονη γυναίκα με αναπνευστικά προβλήματα. Πρόκειται για την μητέρα της θανούσης η οποία είναι βαριά άρρωστη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο συμβάν – επιχείρησαν οκτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν από την οικία και μία 76χρονη γυναίκα με αναπνευστικά προβλήματα.

Η είδηση του θανάτου της με τον τραγικό αυτόν τρόπο έπεσε σαν «βόμβα» με τους δικούς της ανθρώπους και τους συναδέρφους της να μην μπορούν να πιστεύουν το γεγονός.

Ποια ήταν η Καρολίνα Κάλφα: Η Καρoλiνα Κάλφα, που εκτός από την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων στoν AΝΤ1, έχει αρθρογραφήσει σε αρκετά μέσα μαζικής ενημέρωσης και εργαζότανoταν μεταξύ άλλων και στo δελτίo ειδήσεων τoυ ALTER, έως oταν τo κανάλι έκλεισε και μετακόμισε με την μητέρα της Χαλκιδική. Η Καρολίνα Κάλφα είχε ένα γιό.

Δείτε την τελευταία της συνέντευξη:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications