19 Φεβ 2018

Πακιστανικό δικαστήριο επέβαλε 4 φορές θανατική ποινή σε άντρα για τον βιασμό και την δολοφονία 6χρονης

Πακιστανικό δικαστήριο επέβαλε 4 φορές θανατική ποινή σε άντρα για τον βιασμό και την δολοφονία 6χρονης

Ένα δικαστήριο στο Πακιστάν εξέδωσε 4 θανατικές ποινές για έναν άντρα που κατηγορούνταν για τον βιασμό και την δολοφονία ενός 6χρονου κοριτσιού. Η υπόθεση είχε συγκλονίσει την χώρα και είχε προκαλέσει μεγάλες ταραχές και διαδηλώσεις.

Ο 24χρονος Ιμράν Αλί δικαζόταν για τον βιασμό και την δολοφονία της Ζαϊνάμπ Φατιμά Αμίν στο ανατολικό Πακιστάν.

Ο Αλί Iμράν αντιμετωπίζει κατηγορίες για τουλάχιστον άλλες 7 επιθέσεις σε παιδιά 5 από τα οποία δολοφονήθηκαν. Ο κατηγορούμενος ομολόγησε 8 επιθέσεις παιδιών συμπεριλαμβανομένης αυτής της Ζαϊνάμπ.

Η 6χρονη Ζαϊνάμπ Φατιμά Αμίν που βιάστηκε και δολοφονήθηκε τον Ιανουάριο στο Πακιστάν. Ο 24χρονος έλαβε 4 ξεχωριστές θανατικές ποινές για τον βιασμό και την δολοφονία της 6χρονης, καθώς και για τρομοκρατικές ενέργειες. Σύμφωνα με την νομοθεσία του Πακιστάν, τα εγκλήματα που σκορπίζουν τον τρόμο στην κοινωνία μπορούν να θεωρηθούν ως τρομοκρατικές ενέργειες.

Επίσης, ο 24χρονος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και πρόστιμο ύψους 30.000 δολαρίων, επειδή έκρυψε το πτώμα της μικρής. Η μητέρα της Ζαϊνάμπ ζήτησε ο 24χρονος να εκτελεστεί δημόσια.

«Θέλω να τον κρεμάσουν δημόσια στο μέρος που σκότωσε την κόρη μου», ανέφερε η μητέρα στους δημοσιογράφους αφού άκουσε την ετυμηγορία του δικαστηρίου. Η δολοφονία της 6χρονης τον προηγούμενο μήνα ξεσήκωσε κύματα αντιδράσεων σε όλη την χώρα. Μάλιστα, έκανε την Σύγκλητο του Πακιστάν να εξετάσει το ενδεχόμενο της επαναφοράς των δημόσιων απαγχονισμών για άτομα που βιάζουν ή απαγάγουν παιδιά κάτω των 14 ετών.

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί του Πακιστάν έδειχναν επανειλημμένα πλάνα από κάμερες ασφαλείας με την μικρή να περπατάει κρατώντας το χέρι ενός άγνωστου άντρα. Αυτές ήταν οι τελευταίες της στιγμές. Δείτε το βίντεο

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πακιστανικό δικαστήριο επέβαλε 4 φορές θανατική ποινή σε άντρα για τον βιασμό και την δολοφονία 6χρονης
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications