Δεν Καταρρίπτονται όλες οι θεωρίες για την καταγωγή των Ελλήνων..!μανία να λένε ακριβώς τα αντίθετα απο την αλήθεια !!
Δεν Καταρρίπτονται όλες οι θεωρίες για την καταγωγή των Ελλήνων..!μανία να λένε ακριβώς τα αντίθετα απο την αλήθεια !!

Μέτα την δήθεν καταγωγή του ανθρώπου απο την Αφρική αλλα άσπρισαν στην πορεία και έγιναν και ξανθοί, όταν το DNA δεν αλλάζει πάρα μονο εκφυλίζεται!!! άρα δεν έγινε κανένας μαύρος η λευκός! έτσι ηταν εξ αρχής άρα ούτε καν κοινή καταγωγή έχουν όλοι αλλα ειναι άλλος είδος!!! και καταρρίπτονται όλες οι εβραϊκές θεωρίες περί καταγωγής του ανθρώπου απο ζώα! και τα περί εξέλιξης και γιαυτό κανόνα ζώο δεν αλλάξει 2000 χρονιά τώρα, αυτές τις μέρες διαδίδουν άλλο ψέμα:

Άλλο ένα «ινδοευρωπαϊκό» παραμύθι κατέρρευσε καθώς πριν λίγους μήνες αποδείχτηκε η συνέχεια και η αυτοχθονία του Ελληνισμού κάτι που φυσικά δεν βολεύει τους εχθρούς που με διάφορους τρόπους επιχειρούν να «κοντύνουν» την Ιστορία του. Αν έλεγαν οι Γερμανοί που ηταν πραγματικοί ερευνητές και ανεξάρτητοι απο την μασονία τοτε οτι η Γη ειναι στρογγυλή αυτοι θα έλεγαν ακόμα οτι η Γη ειναι επίπεδη!δεν βολεύει τους εχθρούς ποιοι ειναι οι εχθροί? μα φυσικά οι Ευρωπαίοι! άσχετα που οι Βίκινγκς ηταν ιδιοι οι αρχαίοι Σπαρτιάτες! οι Ευρωπαίοι ειναι ο εχθρός οχι οι Εβραίοι που ειναι παντού ούτε οι κομμουνιστές που ειναι άλλη ράτσα μη καυκάσια!

Φως στον μυστηριώδη αρχαίο μινωικό πολιτισμό της Κρήτης, αλλά και στον αντίστοιχο λαό στην ελληνική ηπειρωτική χώρα, τους Μυκηναίους. Ο μινωικός πολιτισμός υπήρξε περίπου από το 2600 μέχρι το 1100 π.Χ., ενώ οι Μυκηναίοι έζησαν περίπου από το 1700 μέχρι το 1050 π.Χ. όπως αναφέρει το indeepanalysis.gr

Η έρευνα δημοσιεύθηκε από το αμερικανικό Fox News (δηλαδή απο το ίδιο το σύστημα )

Οι Μίνωες για χρόνια προβλημάτιζαν τους ιστορικούς. Ήταν ένας λαός που δημιούργησε το πρώτο σύστημα γραφής και έχτισε πελώρια και περίπλοκα ανάκτορα με εντυπωσιακή τέχνη, αλλά φαινόταν να έχει εμφανιστεί από το πουθενά.Τώρα όμως, ερευνητές από το Max Planck Institute for the Science of Human History και η Ιατρική Σχολή του Harvard έκαναν έρευνες σε αρχαίο DNA για να βρουν απαντήσεις.

Ανάλυσαν γονιδιακά στοιχεία από 19 άτομα, συμπεριλαμβανομένων Μινώων, Μυκηναίων, έναν από τη νεολιθική αρχαία Ελλάδα, και άτομα της Εποχής του Χαλκού από τη Νοτιοδυτική Ανατολία, που βρίσκεται στην Τουρκία, σήμερα. Συγκρίνοντας, στη συνέχεια, τις πληροφορίες που άντλησαν με προηγούμενα δεδομένα από περίπου 3.000 ανθρώπους, αρχαίους και σύγχρονους, μπόρεσαν να βρουν τις σχέσεις μεταξύ των πληθυσμιακών ομάδων.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι Μίνωες είναι γενετικά πολύ όμοιοι με τους Μυκηναίους. Άτομα και από τους δύο πολιτισμούς έχουν κοινό πάνω από το 75% της καταγωγής τους με αγροτικό πληθυσμό που ζούσε στην Ελλάδα και τη Δυτική Τουρκία κατά τη Νεολιθική περίοδο.
«Αυτό είναι πολύ σπουδαίο – πρόκειται για γενετική συνέχεια με τους πρώτους αγρότες της Ευρώπης – εγκαταστάθηκαν στην περιοχή περίπου 4.000 χρόνια πριν τους Μίνωες και τους Μυκηναίους», επισημαίνει η Δρ. Alissa Mittnik, ερευνήτρια στο Max Planck Institute for the Science of Human History.

«Οι Μίνωες και οι Μυκηναίοι δεν είχαν κάποια ξεχωριστή καταγωγή: δημιουργήθηκαν από το ίδιο “υλικό” όπως άλλοι λαοί από την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Έτσι, δεν μπορούμε να απαντήσουμε στο ερώτημα γιατί αυτοί οι πολιτισμοί άνθισαν χιλιάδες χρόνια πριν, αλλά μπορούμε τουλάχιστον να ρίξουμε λίγο φως στο ποιοι ήταν και από πού ήρθαν», αναφέρει ο κ. Λαζαρίδης.ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

Τι ωραία! αλλα όποτε βγαίνει κάποιος να πει καμιά αλήθεια δεν ειναι σε κανένα πανεπιστήμιο, ούτε τον βγάζουν πουθενά αντί αυτού τον πολεμούν με κάθε τρόπο! να αναφέρουμε μερικούς? Βίλχελμ Ράιχ,Γεώργιος Γκιόλβας κτλ κτλ ! τόσα χρονιά μια χώρα έγινε ανεξάρτητη απο την μασονία, και πέταξε αυτές τις μασονικές θεωρίες περί καταγωγής του ανθρώπου απο το πίθηκο και την θεωρία της σχετικότητας του Εβραίου ψευτο-επιστήμονα,προσοχή μιλάμε για μια χωρα που ηταν μπροστά 50 χρονιά απο τους άλλους, αυτα τα έλεγαν οι ιδιοι οι εχθροί τους που άρπαξαν επιστήμονες ως λάφυρα ! στα αλλα πως ηταν σωστοί και έφεραν την τεχνολογική πρόοδο και η ινδοευρωπαϊκή φυλή ειναι μύθος? γιατί οι Εβραίοι κουβαλούν λαθρο σε Σουηδία,Φιλανδία, Γερμάνια Ολλανδία αφού ειναι όλοι ίδιοι και έχουν κοινή καταγωγή??? ξέρετε τι γίνεται σε αυτές τις χώρες με τις ορδες λαθρο? κυρίως σε σκανδιναβικές χώρες που είχαν λιγότερη επιρροή απο εισβολές ανά αιώνες.

Χάρτης γονιδιώματος που συνηγορεί στην ινδοευρωπαϊκή φυλή ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΟΡΔΕΣ ΛΑΘΡΟ

Οι μινωίτες δεν ήσαν Έλληνες, δεν μιλούσαν ελληνικά, η γραφή τους δεν έχει αποκρυπτογραφηθεί. Περί το 1400 π.Χ κατακτώνται από τους Έλληνες Αχαιούς, περιορίζονται στην ανατολική Κρήτη και συνεχίζουν να μιλούν, όπως λέει ο Ηρόδοτος, ακόμη την ξενική τους γλώσσα.

Δεν ηξεραν αυτοι που έζησαν απο πρώτο χέρι τοτε και ξέρουν οι πληρωμένοι "επιστήμονες" της μασονίας? είχε κανένα λόγο να λεει ο Ηρόδοτος οτι δεν ηταν Έλληνες? Δωριείς Έλληνες οι οποίοι κατέβηκαν απο τον βορά έφεραν τον πολιτισμό!αυτο το γεγονός εξηγεί και πως η ελληνική γλώσσα άρχισε να ομιλείται μόλις περί το 2000 π.Χ. στον ελληνικό χώρο και την έφεραν τα ινδοευρωπαικά-άρια φύλα...

Η θρησκεία του Ισλάμ που δημιουργήθηκε μόνο για ένα σκοπό ειναι αντίστοιχο του κομμουνίστικης θρησκείας γράφει : ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2ο – 187. «Σκοτώστε τους εχθρούς σας παντού όπου τους βρίσκετε. Διώξτε τους από το φως απ’ όπου σας έδιωξαν. πόσο πιο σαφές να γίνει? το ωραίο της υπόθεσης? σήμερα κατακτούν την Ευρώπη εκ των έσω και την βοηθεια των πρώτων εισβολέων(κομμουνιστές αριστεροί γιαυτό βγάζουν σπυριά αν ακούν για εθνικισμό ) βλέπε χάρτη η ισλαμική εισβολή στην Ευρώπη! (δεν τα έχουν αποκρύψει καλα τα στοιχειά!) οι Ιησουίτες η μασονία της εποχής μάζεψαν τους απόγονους των εισβολέων και έδιναν όρκο :σφαχτέ τσακίστε τους ειδωλολάτρες αιρετικούς! ειδωλολάτρες έλεγαν και τους "Έλληνες" εκείνη την εποχή Κέλτες κτλ ηταν γενική ονομασία, τοτε αρχισαν να χωρίζουν την Ευρώπη σε χώρες.

Ιησουίτες, θρησκευτικό καθολικό τάγμα του Εβραίου Ιγνάτιο Λογιόλα, που έγινε η αιτία αισχών και εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.Για Φυλή μιλούν στον Όρκο!στους Ιησουίτες άνηκαν και οι Ουίνστον Τσώρτσιλ Ιωσήφ Στάλιν!αυτο εξηγεί και το θανάσιμο μίσος τους .. Τσώρτσιλ: «Μπήκαμε στο πόλεμο με την δική μας ελεύθερη βούληση, χωρίς να δεχθούμε ευθεία επίθεση», και καυχώμενος γράφει σε μία επιστολή προς τον Στάλιν την 1 Ιανουαρίου του 1944: «Δεν σκεφτήκαμε ποτέ την ειρήνη, ούτε την χρονιά που είμαστε εντελώς απομονωμένοι και θα μπορούσαμε να κάνουμε ειρήνη χωρίς πολλές συνέπειες για την βρετανική αυτοκρατορία ». αυτός ο ''δημοκράτης'' διέταζε εν ψυχρώ: «Δεν θέλω καμία υπόδειξη για το πώς μπορεί να καταστραφούν σημαντικοί στρατιωτικοί στόχοι κοντά στην Δρέσδη. Θέλω συμβουλές για το πώς μπορούμε να ψήσουμε τους 600.000 πρόσφυγες που κατέφυγαν από το Βρότσλαβ στην Δρέσδη ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications