Έξαλλοι οι συγγενείς της Δώρας Ζέμπερη μετά τους νέους ισχυρισμούς του καθ ομολογίαν δολοφόνου της - Τι απαντούν
Έξαλλοι οι συγγενείς της Δώρας Ζέμπερη μετά τους νέους ισχυρισμούς του καθ ομολογίαν δολοφόνου της - Τι απαντούν

«Δεν με ενδιαφέρει για ποιον λόγο το σκότωσε το παιδί, αν ήταν ληστεία ή αν ήταν βαλτός! Εμένα με ενδιαφέρει ότι μου σκότωσε το παιδί και το παιδί λείπει από το σπίτι», λέει ο πατέρας της άτυχης Δώρας Ζέμπερη.

Οι συγγενείς της 32χρονης δεν πιστεύουν ότι ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της, την μαχαίρωσε 14 φορές για να την ληστέψει.

«Για 5 ευρώ, 14 μαχαιριές και για ένα κινητό… δύσκολο μου φαίνεται! Δεν μπορεί να πάει πουθενά το μυαλό μου. Είναι θολωμένο από εκείνη την ημέρα έχει σταματήσει ο χρόνος και οι μέρες και τα πάντα. Η ζωή μου έχει σταματήσει! Ο μισός είμαι εκεί πέρα, στον τάφο, να ζεσταίνω το παιδί και ο μισός είμαι έξω για να κάνω φέτες αυτόν, όπως έκανε το παιδί μου!» πρόσθεσε ο Κώστας Ζέμπερης.

«Δεν σκοτώνεις ένα κοριτσάκι με δεκατέσσερις μαχαιριές για μια τσάντα»

«Δεν σκοτώνεις ένα κοριτσάκι με δεκατέσσερις μαχαιριές για μια τσάντα! Της ρίχνεις μια - δυο, την πήρες… δεν την πήρες, σηκώθηκες έφυγες! Μάλλον θα βγω αληθινός… Είναι για να της κλείσει το στόμα πιστεύω εγώ και θα αποδειχθεί»! δήλωσε ο Ηρακλής Ζέμπερης, θείος της Δώρας.
«Δεν ξέρω ποιος ήταν από πίσω, αλλά σίγουρα δεν ήταν ληστεία. Θα το δείτε κι εσείς! Θα το δει όλος ο κόσμος! Δεν ήταν ληστεία. Τελεία και παύλα» κατέληξε η Μαρία Ζέμπερη, θεία της άτυχης εφοριακού.

Ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, βρίσκεται σε κελί προστασίας των φυλακών Δομοκού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο 58χρονος φοβάται τους υπόλοιπους κρατούμενους στις φυλακές Δομοκού και τον άγραφο νόμο της φυλακής που δεν συγχωρεί όσους έχουν διαπράξει στυγερά εγκλήματα.
«Όχι δεν θέλω να πάω σε πτέρυγα. Αν με βάλετε εκεί θα με σκοτώσουν!» φέρεται να είπε στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.
«Εγώ σκότωσα την κοπέλα, αλλά όχι για τον λόγο που λένε. Την σκότωσα για άλλον λόγο που θα αποδειχθεί», πρόσθεσε, προκαλώντας την αντίδραση των συγγενών της Δώρας Ζέμπερη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications