ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΜΒΑ: Ο πατέρας στους βασικούς υπόπτους για τη δολοφονία της Δώρας!
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΜΒΑ: Ο πατέρας στους βασικούς υπόπτους για τη δολοφονία της Δώρας!

Τέσσερις ημέρες μετά τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού, ο πατέρας της, Κώστας Ζέμπερης, αποκάλυψε ότι το απόγευμα της δολοφονίας της άτυχης Δώρας βρέθηκε τυχαία έξω από το Β’ Νεκροταφείο Αθηνών. Το RPnTv.gr επικοινωνώντας με τον ιδιωτικό αστυνομικό – ερευνητή, Κώστα Σπύρου, ειδικευμένο στην εγκληματολογία, απέσπασε την εξής εκτίμηση:

«Μη θέλοντα… Τέσσερις ημέρες μετά τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού, ο πατέρας της, Κώστας Ζέμπερης, αποκάλυψε ότι το απόγευμα της δολοφονίας της άτυχης Δώρας βρέθηκε τυχαία έξω από το Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Το RPnTv.gr επικοινωνώντας με τον ιδιωτικό αστυνομικό – ερευνητή, Κώστα Σπύρου, ειδικευμένο στην εγκληματολογία, απέσπασε την εξής εκτίμηση: «Μη θέλοντας να προσβάλλω και να δυσφημίσω, σε περίπτωση λάθους εκτίμησής μου, τον τραγικό πατέρα της 32χρονης Δώρας δεν μπορώ, με βάση τα τηλεοπτικά του παραληρήματα, τα πιθανά μυθεύματα και γενικά όλα τα αντιφατικά και περίεργα που υποστηρίζει, προσωπικά, να τον αποκλίσω από τους πιθανούς ενόχους.

Η περίεργη έως και ύποπτη τέσσερις μέρες μετά αποκάλυψή του ότι πέρασε εκείνη την ώρα της δολοφονίας της Δώρας έξω από το νεκροταφείο και ότι πιθανώς πήρε κούρσα για το ταξί του τον δολοφόνο της κόρης του, τον καθιστά, με βάση την πολύπειρη ενασχόλησή μου με την εγκληματολογία, στους βασικούς υπόπτους.

Και με δεδομένο επίσης ότι όλα τα μέλη της οικογένειας τον κατακεραυνώνουν για τη σχέση τους μαζί τους είναι βέβαιο ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια ενδοοικογενειακή τραγωδία.

Δεν αποκλείω να γνώριζε τον δολοφόνο και να έχει σχέση με την ηθική αυτουργία της δολοφονίας της Δώρας. Για αυτό να θέλησε να καλύψει τα νώτα του, φοβούμενος ότι οι κάμερες μπορεί να τους έχουν καταγράψει την ώρα που τον επιβίβαζε έξω από το νεκροταφείο. Οι επόμενες ημέρες θα είναι αποκαλυπτικές».

Να θυμίσουμε ότι, σε τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, στους σταθμούς Alpha και E, ο Κώστας Ζέμπερης υποστήριξε πως πιθανώς να πήρε τον δολοφόνο στο ταξί του. «Εγώ ανέβηκα την Κηφισίας με κούρσα και κατέβηκα μετά και η τύχη μου η μαύρη το φέρνει να περάσω έξω από το νεκροταφείο και πήρα και κάποιον έξω από το νεκροταφείο το Β και τον πήγα στο λόφο Σκουζέ, 30 με 35 χρονών και μου έλεγε ότι έχουν κλείσει οι γραμμές χωρίς να ξέρω ότι ψάχνουν τον δολοφόνο του παιδιού μου» είπε ο Κώστας Ζέμπερης, που παράλληλα είπε ότι μπορεί να φανεί και στα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας.

Στο μεταξύ, παρότι δήλωνε ότι δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και ως εκ τούτου, δεν ήταν βέβαιος ποια μέρα ακριβώς θα καταθέσει, τελικά μετά το σάλο που ξέσπασε από την τελευταία αποκάλυψη-παραδοχή του προσήλθε την Κυριακή (22/10) στη ΓΑΔΑ.

rpntv.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications