Άυτα ειναι πακέτο: Ομοφυλόφιλοι, Παιδερασταί, Σχιζοφρενείς! δεύτερο περιστατικό με αδελφή που δήλωνε «γυναίκα»,και μέσα σε γυναικείες τουαλέτες βίασε κοριτσάκι 10 χρονών
 Αυτά πάνε μαζί !!Ομοφυλόφιλοι, Παιδερασταί, Σχιζοφρενείς, Σαδισταί! δεύτερο περιστατικό που  δήλωνε «γυναίκα»,και μέσα σε γυναικείες τουαλέτες βίασε κοριτσάκι 10 χρονών

Έχουν έκδηλα ψυχονευροτικά συμπτώματα, έξι φορές περισσότερα απο τους άλλους και εκδηλώνονται ως Ομοφυλόφιλοι, Παιδερασταί, Σχιζοφρενείς, Σαδισταί,έλεγε ο Κλήμοβ στο βιβλίο του « ο λαός του θεού» άρα τι δεν κατάλαβες? η νομίζεις οτι δεν ελέγχουν την ιατρική και την ψυχολογία? αυτοι οχι παιδιά θα υιοθετούσαν αλλα θα ηταν φυλακισμένοι ως δημόσιος κίνδυνος! πρώτα άφησαν αυτούς τους ψυχοπαθείς ελεύθερους : η ομοφυλοφιλία ηταν ψυχιατρική ασθένεια έως το 1970! και μετά ως δια μαγείας έγιναν φυσιολογικοί, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΣΗΜΕΡΑ!... και δεν λέμε καν όλη την αλήθεια για αυτούς! και αναρωτιούνται κάποιοι πως βγαίνουν όταν δεν γεννούν ! το matrix ολοζώντανο!

Όταν πολιτείες στην Αμερική ψήφιζαν χάριν "ισότητας" το νόμο (τον λεγόμενο Bathroom bill) που επέτρεπε στους “trans” να χρησιμοποιούν την τουαλέτα του φύλου που «νιώθουν» ότι ανήκουν, (σύμφωνα με την "ταυτότητα του φύλου τους"), βγήκαν κάποιοι και είπαν ότι αυτό θα έθετε σε κίνδυνο τα κορίτσια και ότι σύντομα θα οδηγούμασταν σε τρομερά πράγματα.

Τους είπαν «ακραίους», «φανατικούς», «ομοφοβικούς», «τρανσοφοβικούς», "bigots", ότι χρησιμοποιούν "αντισημιτικές" (!) μεθόδους και τα λοιπά. Η είδηση λέει ότι ένα «trans» άτομο που αυτοπροσδιορίζεται ως «γυναίκα», βίασε ένα 10χρονο κορίτσι σε γυναικείες τουαλέτες.

Ο εικονιζόμενος Miguel Martinez από το Wyoming, ο οποίος δηλώνει «γυναίκα» θέλει να τον φωνάζουν «αυτή» (“she”) και συστήνεται με το όνομα Michelle, βρίσκεται κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης με την δίκη να έχει ξεκινήσει τη Δευτέρα. Ο Martinez κάλεσε το νεαρό κορίτσι στο μπάνιο μαζί του, όπου εκεί άρχισε να το θωπεύει στα στήθη και τα γεννητικά όργανα, πριν προχωρήσει στον βιασμό. Το κορίτσι δήλωσε στην αστυνομία ότι "πόνεσε μέσα" του και άρχισε να κλαίει.

Οι νοσοκόμες σε κοντινό ιατρικό κέντρο "ολοκλήρωσαν μια εξέταση σ@ξουαλικής επίθεσης και διαπίστωσαν κοκκινίλες και εκδορές στα γεννητικά όργανα του κοριτσιού", σύμφωνα με την εφημερίδα Gazette.

Ο Martinez αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και 70 ετών εάν καταδικαστεί.Η Casper Star Tribune ανέφερε ότι το 2014 ο Martinez κατηγορήθηκε ότι χτύπησε τον φίλο του με μεταλλική σκούπα και καταδικάσθηκε για σωματικές βλάβες. Ο Martinez, ο οποίος ήταν «οικογενειακός φίλος», στην αστυνομία δήλωσε ότι το κορίτσι λέει «βλακείες» και απέρριψε τις κατηγορίες.

Έχουμε εδώ την περίπτωση ενός άντρα που ντύνεται σαν γυναίκα και ανήκει σε «προστατευμένη» τάξη ανθρώπων. Είναι όμως ένας θηρευτής που χρησιμοποιεί την προστατευόμενη ομάδα του για να πλησιάσει τα παιδιά. Και χρησιμοποιεί τη δυνατότητά του, ως μέλος μιας προστατευόμενης ομάδας, για να εισέλθει σε ένα μέρος που η αριστερά λέει ότι πρέπει να έχει «δικαίωμα» να εισέλθει.

Ιδού λοιπόν το αποτέλεσμα της «προόδου» και ετοιμαστείτε για τέτοιου είδους εμπειρίες από την θρησκεία του «δικαιωματισμού». Να σημειωθεί ότι αν και το κοριτσάκι βιάστηκε από τον Martinez (ως άνδρα!), πολλά πρακτορεία μέσων ενημέρωσης ακολουθώντας τις κατευθυντήριες γραμμές της πολιτικής ορθότητας και του ΛΟΑΤ λόμπι αναφέρουν τον βιαστή ως «γυναίκα» και «αυτή» (she). Μήπως και βλαφθούν τα συναισθήματά του.

redskywarning.

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications