Ρωσικό Υπ. Άμυνας:Έπεσε και το τελευταίο οχυρό της ISIS των κομμουνιστών στη Κ. Συρία,και κλάμα τα απανταχού κομμουνιστές σε ολο τον κόσμο!!
Ρωσικό Υπ. Άμυνας: Έπεσε και το τελευταίο οχυρό της ISIS των κομμουνιστών στη Κ. Συρία, και κλάμα τα απανταχού κομμουνιστικά  μορφώματα σε ολο τον κόσμο!!

Τα κομμουνιστικά μορφώματα θα σας αφανίσουν μαζί με τα αδέλφια τους! δεν θα μείνει ούτε ένας καυκάσιος αντισημίτης στην Ευρώπη! οπως λέει και κάποιος ραβίνος σε βίντεο του 2012 και κανει κήρυγμα μίσους και ρατσισμού: "οι αντισημίτες οδεύουν προς την εξαφάνιση τους"!!! ως συνήθως μισές αλήθειες, και δεν αναφέρει καν με τι τρόπο οι "αντισημίτες" οδεύουν προς την εξαφάνιση τους, δεν πειράξει ξέρω πως, "οι αντισημίτες"! αυτη η λέξη δεν σημαίνει τίποτα , άλλο αποκρύπτουν πίσω απο αυτήν. Πάμε στο θέμα μας:

Το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας με ανακοινωθέν του επιβεβαιώνει ότι ο συραικός στρατός με την υποστήριξη της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας απελευθέρωσε από την ISIS την στρατηγικής σημασίας πόλη Uqayribat στην Α Χάμα το τελευταίο οχυρό των τζιχαντιστών στην επαρχία αυτή.Αυτό αναφέρει τώρα η συριακή κρατική τηλεόραση SAMA TV και το SPUTNIK.

Το Ρωσικό Υπ. αναφέρει ότι οι «μονάδες του 4ου τάγματος τεθωρακισμένων των συριακών δυνάμεων σε συνεργασία με τις μονάδες του 5ου σώματος επίθεσης που απαρτίζεται από εθελοντές και αποσπάσματα του Moukhabarat [μυστικές στρατιωτικές υπηρεσίες], απελευθέρωσαν την πόλη Ouqayrabat…….η επιχείρηση οδηγήθηκε με την σημαντική υποστήριξη της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας».

«Έτσι η τελευταία μεγάλη εστία αντίστασης των τρομοκρατών στη Κεντρική Συρία εξαλείφθηκε.Τώρα τα αποσπάσματα του συριακού στρατού συντρίβουν αυτόπου απομένει από τα groupuscules της DAESH στο θήλακα του Ouqayrabat», εξηγεί.

Η απελευθέρωση της Ouqayrabat θα επιτρέψει στο στρατό να διασφαλίζει ολοσχερώς τα δυτικά του ζωτικού δρόμου Salamyeh – Hanaser, και να επαναελέγξει απόθεμα υδρογονανθράκων στα Βόρεια της Παλμύρας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications