Εκτόξευση πυραύλου από την Β.Κορέα και το κάνουν θέμα,φανταστείτε τι αμόκ είχαν πάθει με την ναζιστική Γερμανία που είχε τεχνολογία που δεν είχαν αυτοι!
 Νέα εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου από την Βόρειο Κορέα και το κάνουν θέμα, φανταστείτε τι αμόκ είχαν πάθει την εποχή της ναζιστικές Γερμανίας που είχε τεχνολογία που δεν είχαν αυτοι!

H Bόρεια Κορέα, αδιαφορώντας εντελώς για τις αμερικανικές προειδοποιήσεις, προχώρησε σε εκτόξευση ενός ακόμα βαλλιστικού πυραύλου, όπως έγινε γνωστό από αμερικανικές πηγές πριν λίγο!

Ο πύραυλος έπεσε στην Θάλασσα της Ιαπωνίας, το θαλάσσιο πέρασμα μεταξύ της κορεατικής χερσονήσου και του συμπλέγματος των ιαπωνικών νήσων.

Οι Αμερικανοί εκτιμούν από το ύψος που έφτασε το βλήμα πριν ακολουθήσει καθοδική πορεία, ότι επρόκειτο να πύραυλο μικρού βεληνεκούς, με ακτίνα δράσης 500 χλμ. ικανό βέβαια, να πλήξει ολόκληρη τη Νότιο Κορέα και τμήμα της Ιαπωνίας.

Είναι άγνωστο πώς θα αντιδράσουν οι ΗΠΑ που, κάπως αψυχολόγητα, είναι η αλήθεια, σηκώνουν τους τόνους στην αντιπαράθεσή τους με το απρόβλεπτο καθεστώς της Βόρειας Κορέας που… εκνευριστικά απτόητο από την διεθνή κατακραυγή εξακολουθεί να προβαίνει σε πυρηνικές δοκιμές και εκτοξεύσεις μέχρι και διηπειρωτικών πυραύλων.

Π.χ. τώρα έχουν απειλήσει ότι θα αντιδράσουν αν έκανε έστω και μία ακόμα εκτόξευση πυραύλου η Β.Κορέα! Την έκανε… «Οι ΗΠΑ πρέπει να σταματήσουν να πιέζουν τη Βόρεια Κορέα», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας, Jin Jong Hyop, υπογραμμίζοντας ότι ο πόλεμος στην Κορεατική Χερσόνησο εξαρτάται από την Ουάσινγκτον.

Τεχνολογίες που άρπαξαν απο την Γερμάνια απο την αρεια φυλή η θεϊκό γένος οπως το έλεγαν κάποτε, η χρυσό Γένος κατα τον Ησίοδο,(Βασικό χαρακτηριστικό τους ήταν η νοητική ανωτερότητα ,ανακάλυπταν εφευρέσεις πολύ εύκολα και δίκαιοι"Έργα και ημέραι", Ησίοδος]) που δεν έχει καμιά σχέση με αλλες φυλές που ειναι κατώτερες και βάρβαρες ούτε καν κοινή καταγωγή, μεταξύ αυτών και των εβραιων, κομμουνιστών και λοιπες σημιτικές μαυριδερές φυλές,(το έκαναν μύθο και οτι όλες οι φυλές ειναι ίδιες και με κοινή καταγωγή !) η Ινδοευρωπαϊκή φυλή δεν ηταν μύθος και έφτανε μέχρι την Ινδία (χρυσό Γένος η καυκάσια φυλή), είχε την σβάστικα και τον δωρικό χαιρετισμό το λεγόμενο "ναζιστικό"(μονο στην Ινδία έμεινε η σβάστικα) "παλεύουν" χρονιά τώρα να μην μείνει ούτε ένας καυκάσιος στην Ευρώπη.

Κάποτε το να λέει κάποιος "Έλληνες" Ιταλούς Γερμανούς ως άλλη φυλή ξεχωριστή στην Ευρώπη, ηταν σαν έλεγες οτι οι καλαματιανοί με τους Σπαρτιάτες και τους πατρινούς ειναι ξεχωριστή φυλή ,μαζί με τους Εβραίους στην Ευρώπη και τους κατώτερους βάρβαρους που μαγαρίζουν την φυλή, ήρθε και το «Διαίρει και βασίλευε» οι εκφυλισμένοι νεοελληνες που έχουν "μολυνθεί" απο σημιτικές φυλές, μιλάνε για "βάρβαρους και Μογγόλους" "ναζι" που να τους πεις οτι οι "ναζι" ηταν ίδιοι οι αρχαίοι Σπαρτιάτες καθαρή φυλή κατα 70%, οι λεγόμενοι "Δωριείς" που κατέβηκαν απο την υπέρ-βόρεια του Απόλλων την Deutschland (ντόιτσλαντ που το άλλαξαν σε Germany γιατί το Deutschland σαν όνομα κρύβει μια αλήθεια και δηλώνει πολλά)....ΥΓ Και οι κινητήρες ντίζελ και βενζίνης ειναι γερμανική εφεύρεση.

Βεβαία αυτα τα ακούν πρώτη φορά οι Νεοέλληνες!ποιοι να τους τα πουν? οι ιστοσελίδες και τα βιβλία των διαστρεβλωτών της ίδιας της ζωή τους?η θα τα βρουν απο μονοί τους?με τι μυαλό? τους είδαμε και με το ΣΥΡΙΖΑ το 2013 πως τους δουλεύουν κανονικά αυτές οι "έγκυρες πηγές", και τους έχουν ακόμα στην πρώτη θέση!δείγμα οτι ειναι είτε σαν αυτούς,είτε έχουν γίνει εντελώς ηλίθιοι και αδίσταχτοι η πλειοψηφία! όταν βλέπεις να εχουν στην πρώτη θέση ιστοσελίδες τύπου "τι λες τώρα",καταλαβαινεις πολλά!(αν είσαι καυκάσιος)©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications