Γι’ αυτό Έρχεται το «Παιδι του Ροτσιλντρ» στην Ελλάδα…
Γι’ αυτό Έρχεται το «Παιδι του Ροτσιλντρ» στην Ελλάδα…

Ο Μακρόν, «πνευματικό παιδί» του Ρότσιλντ (που δίνει εντολές και στον Αλέη Τσίπρα) αναπαράγει τον «εντυπωσιακό» ισχυρισμό ότι η ΕΕ ενδέχεται να καταρρεύσει, εκτός εάν αναθεωρηθεί ο φθηνός κανονισμός εργασίας του μπλοκ.

Ο ΝΕΟΣ ΓΑΛΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ «ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ» (Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΦΙΛΟΣ….
ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΣΟ «ΦΙΛΟΙ» ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ «ΕΤΑΙΡΟΙ» ΜΑΣ….
Ο ΕΜΑΝΟΥΛΕ ΜΑΚΡΟΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ «ΠΑΤΕΡΑ» ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΓΙΑ ΝΑ…
1. «ΠΑΡΕΙ» ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΣΤΟ ΟΠΟΊΟ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΟΚΕΡ ΤΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ…

Ήδη μια φορά την πάτησε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος υπέγραψε τα πάντα, ώστε να εξασφαλίσει την ελάφρυνση του χρέους όπως του είχε υποσχεθεί ο Ρότσιλντ. Φυσικά τον δούλεψε κανονικότατα. Τώρα θα απαιτήσει «πίτα» από το Ενεργειακό Αιγαίο για να πείσει τον Πρωθυπουργό, χωρίς βέβαια στο τέλος να δώσει τίποτα.

2. ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΡΓΑΣΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
Ο Μακρόν, «πνευματικό παιδί» του Ρότσιλντ (που δίνει εντολές και στον Αλέη Τσίπρα) αναπαράγει τον «εντυπωσιακό» ισχυρισμό ότι η ΕΕ ενδέχεται να καταρρεύσει, εκτός εάν αναθεωρηθεί ο φθηνός κανονισμός εργασίας του μπλοκ.
Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, οι επιχειρήσεις είναι σε θέση να στέλνουν προσωρινά εργαζόμενους από χώρες χαμηλού μισθού σε πλουσιότερα κράτη χωρίς να χρεώνουν τις τοπικές κοινωνικές επιβαρύνσεις.Ωστόσο, ο Γάλλος πρόεδρος απαιτεί να γίνουν αλλαγές και χρησιμοποιεί τον Φόβο για την πιθανή κατάρρευση του μπλοκ των Βρυξελλών, για να τρομάξει τα μέλη της ΕΕ να υποστηρίξουν τις προτάσεις του.

Η περιοδεία του Γάλλου προέδρου συνδέεται άμεσα με τις προεκλογικές του δεσμεύσεις. Συγκεκριμένα αφορά την ευρωπαϊκή οδηγία για την απόσπαση εργαζομένων, το οποίο αποτελεί σημείο τριβής μεταξύ ανατολικής και δυτικής Ευρώπης. Οι Γάλλοι από όλο το πολιτικό φάσμα δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με την ευρωπαϊκή διασυνοριακή παροχή υπηρεσιών. Το γαλλικό συνδικάτο CGT εκτιμά ότι αυτή συνιστά βασική αιτία για το λεγόμενο «κοινωνικό ντάμπινγκ» εντός ΕΕ. Οι γάλλοι συνδικαλιστές επισημαίνουν ότι αποσπασμένοι εργαζόμενοι από χώρες της ανατολικής Ευρώπης παραγκωνίζουν τους Γάλλους από τη γαλλική αγορά εργασίας.

Η ανεργία της Γαλλία μπορεί να έχει σημειώσει πτώση στο 9,6%, ωστόσο παραμένει εστία προβληματισμού. Η νέα γαλλική κυβέρνηση δεν σκοπεύει να σπαταλήσει χρόνο. Ο γάλλος πρόεδρος επιδιώκει αυστηροποίηση των διατάξεων που διέπουν το καθεστώς των αλλοδαπών εργαζομένων στη χώρα του. Αίτημά του είναι οι εργαζόμενοι από άλλες χώρες της ΕΕ να απασχολούνται με τους ίδιους όρους που ισχύουν και για τους Γάλλους.

Μία ακόμη τροποποίηση που επιδιώκει να επιφέρει το Παρίσι είναι η ανώτατη επιτρεπόμενη διάρκεια παραμονής των αποσπασμένων εργαζομένων. Σήμερα αυτοί οφείλουν να επιστρέψουν στις χώρες καταγωγής τους εντός ΕΕ το αργότερο μετά από 36 μήνες. Οι Βρυξέλλες επεξεργάζονται αυτό το διάστημα μία πρόταση για μείωση της εν λόγω διάρκεια σε 24 μήνες. Ο Γάλλος πρόεδρος στοχεύει ακόμη πιο… χαμηλά, τασσόμενος υπέρ μιας μέγιστης παραμονής ενός έτους.

hellasforce.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications