Θρίλερ στα Χανιά: Πέρασε το γιο του για διαρρήκτη και τον πυροβόλησε
Θρίλερ στα Χανιά: Πέρασε το γιο του για διαρρήκτη και τον πυροβόλησε

Ο ηλικιωμένος φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα ακοής - Ο γιος του, κατά πληροφορίες, προσπάθησε να μπει από το παράθυρο - Στο σημείο ειδική μονάδα της ΕΛΑΣ καθώς ο ηλικιωμένος ταμπουρώθηκε στο σπίτι και δεν άφηνε κανέναν να πλησιάσει

Θρίλερ εκτυλίχθηκε το Σάββατο στην Παλαιόχωρα Χανίων, όπου ένας ηλικιωμένος παρέμενε ταμπουρωμένος στο σπίτι του έως αργά τη νύχτα, αφού νωρίτερα είχε πυροβολήσει τον ίδιο του το γιο.

Οι πληροφορίες από την περιοχή είναι συγκεχυμένες, όμως φαίνεται πως ο 85χρονος ηλικιωμένος, που αντιμετωπίζει προβλήματα ακοής, πέρασε τον 55χρονο γιο του για διαρρήκτη και τον πυροβόλησε, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Εκτοτε όμως ταμπουρώθηκε στο σπίτι, χωρίς να αφήνει ούτε την αστυνομία, ούτε και το ΕΚΑΒ να πλησιάσει και να παραλάβει το γιο του, η κατάσταση της υγείας του οποίου παραμένει άγνωστη.

Πληροφορίες από την περιοχή αναφέρουν ότι περί τις 7 το απόγευμα του Σαββάτου, ο νεότερος άντρας επιχείρησε να επισκεφθεί τον πατέρα του. Χτύπησε την πόρτα όμως ο ηλικιωμένος δεν άκουγε και έτσι επεδίωξε να μπει από το παράθυρο. Ο πατέρας του, νομίζοντας πώς είναι κλέφτης, άνοιξε πυρ εναντίον του και τον τραυμάτισε σοβαρά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications