Ο Ε.Μακρόν παραείναι “έξυπνος” για να συνομιλεί με απλούς ανθρώπους! δηλαδή εντελώς ηλίθιος για να μην γίνει ρεζίλι!
χ
Ο Ε.Μακρόν παραείναι “έξυπνος” για να συνομιλεί με απλούς ανθρώπους! δηλαδή εντελώς ηλίθιος για να μην γίνει ρεζίλι!

Ο Γάλλος που παριστάνει τον πρόεδρο και πρώην τραπεζίτης των Ρότσιλντ Εμμανουελ Macron θα σπάσει την παράδοση και δεν θα δώσει συνέντευξη Τύπου για την Ημέρα της Βαστίλης, επειδή «η συγκροτημένη του σκέψη» μπορεί να αποδειχθεί πάρα πολύ δυσνόητη για τους δημοσιογράφους και το κοινό.

Μια προεδρική πηγή είπε ότι η φύση της ευφυούς σκέψης του κ Macron δεν « προσφέρεται » για να επικοινωνεί με τους ανθρώπους που τον εξέλεξαν πρόσφατα.

Το σχόλιο, ανέφερε η Le Monde, είναι πιθανό να αναδειχθεί από τους επικριτές του κ Macron οι οποίοι τον απεικονίζουν ως ένα αλαζονικό μέλος της παγκόσμιας ελίτ.

Η Ημέρα της Βαστίλης, στις 14 Ιουλίου, σηματοδοτεί την ημερομηνία στην οποία το 1789, ο όχλος εισέβαλε σε φυλακή στο Παρίσι (για απελευθέρωση της εγκληματικής φυλής των Οβριών μάλλον ), βοηθώντας να ξεκινήσει η Γαλλική Επανάσταση με τις γνώστες σφαγές και ετσι η Γαλλία ηταν η πρώτη χωρα της Ευρώπης που έπεσα στα χεριά των Οβριών ,οπως και έβγαλαν αυτα τα περί ίσα δικαιώματα για όλους! που σημαίνει οτι ιδιοι ηταν ξεχωριστοί απο τους άλλους Ευρωπαίους εκείνη την εποχή.

Πρόκειται για μια μακρά παράδοση να δίνει ο πρόεδρος συνέντευξη, αλλά φαίνεται ότι ο κ Macron έχει άλλες ιδέες. Η Le Monde αναφέρει την πηγή που λέει ότι ο πρόεδρος δεν «διστάζει» να μιλήσει στα μέσα ενημέρωσης.

Ωστόσο, « “η σύνθετη διαδικασία σκέψης του”δεν προσφέρεται για το παιχνίδι των ερωτήσεων και των απαντήσεων με τους δημοσιογράφους» , σημειώνει η πηγή.Περιττό να πούμε ότι, οι αναφερόμενες παρατηρήσεις έφεραν μια ισχυρή αντίδραση στα social media.

ΥΓ Αυτά τα πιόνια της ελίτ έχουν μειωμένη νοημοσύνη και αντίληψη, που σημαίνει οτι δεν έχουν τύψεις καν για το κακό που κάνουν στους άλλους! ειναι σαν ζόμπι βλέπε κάτι βλήματα βιτρίνες, μαριονέτες που έχουν εδώ για υπουργούς! και μετα σου λένε για δημοκρατία! για να μπαίνουν διανοητικά ανάπηροι με δείκτη βαρβαρότητας στα κόκκινα, αφού ειναι σε ζωώδες επίπεδο,(τύπου αριστεροι κομμουνιστές αναρχικοί συχνοί θαμώνες σε φύλακες και πάσης φύσεως εγκληματικές πράξεις, πριν τους κάνουν υπουργούς, και η αδελφή ο Βελουχιώτης φυλακή ηταν και τον έβγαλαν να σφάζει!) και να εκτελούν εντολές τους...Να γιατί δεν κάνουν αναλύσεις πριν γίνει κάποιος υπουργός, θα βάζατε έναν προβληματικό στον εγκέφαλο να σας διήκει πότε?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications