4 Ιουλ 2017

Αφρικανός καρδινάλιος.Όχι άλλοι λαθρομετανάστες στην Ευρώπη.

Αφρικανός καρδινάλιος.Όχι άλλοι λαθρομετανάστες στην Ευρώπη

Όχι άλλοι λαθρομετανάστες στην Ευρώπη λέει Αφρικανός(παρακαλώ)καρδινάλιος.Οι περισσότεροι δεν έρχονται από εμπόλεμες ζώνες.

Ο Καρδινάλιος Peter Turkson, ο υψηλότερης κατάταξης Αφρικανός ιεράρχης στο Βατικανό, είπε ότι είναι καιρός να «κλείσει η στρόφιγγα» της αφρικανικής μετανάστευσης στην Ευρώπη, η οποία έχει φτάσει σε νέο ρεκόρ τις τελευταίες ημέρες.

Ερωτηθείς σχετικά με τις πρόσφατες φήμες που υποστηρίζουν ότι οι ιταλικές αρχές είναι επιτέλους έτοιμες να κλείσουν τα λιμάνια για να μην έρχονται άλλοι λαθρομετανάστες, ο Turkson δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ήρθε η ώρα να «απενεργοποιηθεί η βρύση» της Αφρικής μετανάστευσης προς την Ευρώπη και να επικεντρωθούμε στις χώρες προέλευσης των μεταναστών ανεβάζοντας το βιοτικό επίπεδο εκεί.

«Είναι σαν το νερό που ρέει από μια ανοιχτή βρύση», είπε. «Δεν είναι αρκετό απλά να το σκουπίσεις, θα πρέπει να απενεργοποιήσεις τη βρύση», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι η συντριπτική πλειονότητα των αφρικανικών χωρών δεν είναι εμπόλεμες ζώνες από τις οποίες οι πληθυσμοί πρέπει απαραιτήτως να φύγουν.

«Κατά τη γνώμη μου, μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα εκεί, προκειμένου να κρατήσουν τους νέους ανθρώπους, όπου και αν βρίσκονται.»
Ο Καρδινάλιος είναι ο πρόεδρος του γραφείου του Βατικανού που ασχολείται με την ανθρώπινη ανάπτυξη, και είναι υπεύθυνος για θέματα όπως η δικαιοσύνη, η ειρήνη, το περιβάλλον, η υγεία, η ανθρωπιστική βοήθεια και η μετανάστευση.http://www.breitbart.com/london/2017/07/01/african-cardinal-in-vatican-urges-europe-to-turn-off-the-faucet-of-immigration/

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αφρικανός καρδινάλιος.Όχι άλλοι λαθρομετανάστες στην Ευρώπη.
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats