31 Ιουλ 2017

«Λουκέτο» σε γνωστό beach bar στη Χαλκιδική για μη έκδοση αποδείξεων

«Λουκέτο» σε γνωστό beach bar στη Χαλκιδική για μη έκδοση αποδείξεων

«Λουκέτο» 48 ωρών σε ένα από τα πιο γνωστά beach bar στη Χαλκιδική επέβαλε η η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων για μη έκδοση αποδείξεων.

Οπως αναφέρει το capital.gr πρόκειται για Cabana Beach Bar στο Παλιούρι Χαλκιδικής ένα από τα μεγαλύτερα και κοσμικότερα του πρώτου ποδιού της Χαλκιδικής.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ αντιμετώπισαν και μη διευκόλυνση ελέγχου, εκτός από τις μη εκδόσεις αποδείξεων. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τον έλεγχο οι υπεύθυνοι επικαλέστηκαν και υψηλές γνωριμίες.

Η ανακοίνωση του beach bar

Οι υπεύθυνοι της επιχείρησης ανάρτησαν στο facebook τα εξής: «Η ομάδα του Cabana Beach είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι λόγω κάποιων δυσχερών καταστάσεων των οποίων δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό Κυριακή 30.07 και Δευτέρα 31.07. Σας ζητούμε συγγνώμη και ευχαριστούμε προκαταβολικά για την κατανόηση σας! Κοντά σας από την Τρίτη 1 Αυγούστου».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

«Λουκέτο» σε γνωστό beach bar στη Χαλκιδική για μη έκδοση αποδείξεων
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications