Αυτοί σας δουλεύουν μέρα νύχτα!!! Τσακαλώτος: Σε τρεις εβδομάδες θα υπάρξει συμφωνία για το χρέος
Αυτοί σας δουλεύουν μέρα νύχτα!!! Τσακαλώτος: Σε τρεις εβδομάδες θα υπάρξει συμφωνία για το χρέος

Σίγουρος ότι θα υπάρξει κάποιος συμβιβασμός για το χρέος εντός των επόμενων τριών εβδομάδων εμφανίστηκε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, μετά την συνεδρίαση του Eurogroup στις Βρυξέλλες.

«Υπάρχει γενική συμφωνία ότι η Ελλάδα τηρεί τις δεσμεύσεις της. Όλες οι πλευρές συνεχάρησαν την Ελλάδα για την επιβολή των μεταρρυθμίσεων», σημείωσε ο κ. Τσακαλώτος και πρόσθεσε: «Συμφωνήσαμε στο δημοσιονομικό πλεόνασμα το οποίο θα εφαρμοστεί για τέσσερα χρόνια μετά το τέλος του προγράμματος».

Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχει ακόμη μια διάσταση απόψεων. Οι διάφορες πλευρές έχουν έρθει πιο κοντά αλλά όλοι συμφώνησαν ότι δεν υπήρχε αυτή την στιγμή η σαφήνεια για να γνωρίζουν και οι Έλληνες και οι αγορές το τι ακριβώς θα συμβεί για το χρέος.

«Είμαι απόλυτος σίγουρος ότι θα μπορέσουμε εντός τριών εβδομάδων να καταλήξουμε σε κάποιο συμβιβασμό», τόνισε.

Τι συμφωνίες και αηδίες λένε; ο μισθός να πέφτει! δεν ειναι εκεί για να κάνουν "συμφωνίες" , αλλα να εκτελούν εντολές!! τους έδωσαν τις θέσεις με βάση πόσο υποτακτικοί και χρήσιμοι ηλίθιοι ειναι! όλος ο ΣΥΡΙΖΑ και πιο πριν ΠΑΣΟΚ ΔΝ κτλ,και αυτο λέγεται δημοκρατία! οπως και το εικονικό χρέος για επιβολή μέτρων,γνώστη συνταγή απο την εποχή του πρώτου παγκοσμίου, για 3 λογούς :να μην έχουν λεφτά να κάνουν παιδιά αναμεταξύ τους,να ειναι απασχολημένοι πως θα ζήσουν και τα λεφτα και τίποτα άλλο,(πνευματική δολοφονία) να δουλεύουν σαν δούλοι όλη την ζωή τους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications