Διάγγελμα από τον Υπουργό Άμυνας της Β.Κορέας: «Οι πυρηνικοί μας πύραυλοι στόχευσαν τις ΗΠΑ και είναι έτοιμοι για εκτόξευση
Διάγγελμα από τον Υπουργό Άμυνας της Β.Κορέας: «Οι πυρηνικοί μας πύραυλοι στόχευσαν τις ΗΠΑ και είναι έτοιμοι για εκτόξευση

Κανείς Αμερικανός δεν θα επιζήσει» – ΝΑΤΟ: «Έχει υδρογονοβόμβα ο Κιμ Γιονγκ Ουν»

Διάγγελμα πυρηνικού πολέμου από τον Υπουργό Άμυνας του Κιμ Γιονγκ Ουν. Ο Pak Yong-sik, Υπουργός Άμυνας, προειδοποίησε τον Ν.Τραμπ ότι «προληπτικό πλήγμα ακριβείας» θα καταστρέψει τις ΗΠΑ ενώ δόθηκε και βίντεο στη δημοσιότητα με τη βύθιση του αμερικανικού αεροπλανοφόρου USS Carl Vinson.

Σύμφωνα με Αμερικανούς αυτό σημαίνει ότι η Βόρεια Κορέα έχει ήδη αναπτύξει μονάδες ικανές να επιφέρουν θανάσιμο πλήγμα στις ΗΠΑ. «Τα πυρηνικά μας όπλα είναι ικανά να πλήξουν τις Αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις σε Ασία-Ειρηνικό και την Αμερικανική ενδοχώρα»!

«Τα όπλα μας είναι έτοιμα για εκτόξευση»! «Αν οι δυνάμεις του εχθρού κουνηθούν και προχωρήσουν σε στρατιωτική επίθεση στη Βόρεια Κορέα παρά τις επαναλαμβανόμενες προειδοποιήσεις, πανίσχυρο προληπτικό πλήγμα θα εξαφανίσει τα αρχηγεία του εχθρού από τον πλανήτη»!

Το διάγγελμα του ΒόρειοΚορεάτη έρχεται αμέσως μετά την ενημέρωση των Γερουσιαστών από τον Ν.Τραμπ στο Λευκό Οίκο σε μια ασυνήθιστη κίνηση. Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Sergei Ryabkov, παραδέχτηκε ότι η ανθρωπότητα βρίσκεται μπροστά σε τραγικές στιγμές λέγοντας:

«Δυστυχώς πρέπει να παραδεχτούμε ότι το ρίσκο μιας σοβαρής σύρραξης στην περιοχή έχει ουσιαστικά αυξηθεί»! Αλλά και το καθεστωτικό όργανο της Πιονγιάνγκ, η Rodong Sinmun, ισχυρίστηκε ότι η Βόρεια Κορέα κατέχει τους ICBM ώστε να πλήξει τις ΗΠΑ.

Και παλαιότερα υπήρχε αναφορά του ΝΑΤΟ που έλεγε ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν είχε κατασκευάσει υδρογονοβόμβα! H αναφορά αυτή γίνεται ξανά επίκαιρη σύμφωνα με Βρετανούς. Η υδρογονοβόμβα είναι πολύ πιο ισχυρή από την ατομική βόμβα και μπορεί αν δημιουργήσει μαζική καταστροφή αν πυροδοτηθεί.

Η εφημερίδα του κράτους της Βόρειας Κορέας, Minju Joson, ανέφερε: «Ο Στρατός μας δεν θα δείξει κανένα έλεος και θα προχωρήσει σε συντριπτικό πλήγμα στους εχθρούς». «Αν πυροδοτήσουμε τα όπλα μας, τότε θα καταστρέψουν τις Αμερικανικές δυνάμεις μέχρι τον τελευταίο άντρα και δεν θα μείνει ούτε ένας ο οποίος να υπογράψει το έγγραφο παράδοσης»!

«Η ομάδα των επιτιθεμένων δεν θα μπορέσουν ποτέ να αποφύγουν το πυρηνικό πλήγμα μας»!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications