26 Απρ 2017

Ο Τραμπ θέλει να στείλει ανθρώπους στον Άρη στα επόμενα 3,5 χρόνια! η σελήνη που ειναι διπλά δαγκώνει!

 Ο Τραμπ θέλει να στείλει ανθρώπους στον Άρη στα επόμενα 3,5 χρόνια! η σελήνη που ειναι διπλά δαγκώνει!

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σε απευθείας βιντεοκλήση με αστροναύτες που βρίσκονται στο διάστημα, ζήτησε τη δυνατότητα να μπορούν οι άνθρωποι να έχουν πρόσβαση στον Άρη μέχρι το τέλος της θητείας του.

Ο Τραμπ φαίνεται πως δεν είναι ικανοποιημένος με τα σημερινά σχέδια της NASA, η οποία υπολογίζει ότι οι άνθρωποι θα έχουν πρόσβαση στον Κόκκινο Πλανήτη τη δεκαετία του 2030.

Ο ίδιος θέλει ανθρώπους στον Άρη μέχρι το τέλος της πρώτης του θητείας, δηλαδή το αργότερο σε τρεισήμισι χρόνια και έτσι δήλωσε στους αστροναύτες ότι πρέπει να επιταχύνουν για να επιτύχουν τον στόχο αυτό.

Κι όμως, το σχέδιο της NASA για αποστολή στον Άρη μέχρι τη δεκαετία του 2030 ήταν ήδη πολύ φιλόδοξο. Χρηματοδοτήθηκε μέσω ενός νομοσχεδίου που μόλις πρόσφατα υπέγραψε ο Τραμπ. Δεν ήταν σαφές εάν ο Τραμπ αστειευόταν ή όχι για το νέο αυτό φιλόδοξο στόχο του, καθώς η πρόσβαση των ανθρώπων στον Άρη προϋποθέτει τεχνικό και εξειδικευμένο εξοπλισμό.

Ο Τραμπ αποκάλυψε τις προθέσεις του κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας που είχε μέσω βίντεο με την Πέγκυ Γουίτσον, μία γυναίκα αστροναύτη που έγινε η πρώτη Αμερικανίδα αστροναύτης που κατάφερε να περάσει το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στο διάστημα.

Κατά τη διάρκεια αυτού του βίντεο, ο ίδιος μίλησε εκτενώς για τα σχέδιά του για την εξερεύνηση του διαστήματος και για τις ελπίδες που έχει ότι κάποιες ιδιωτικές εταιρείες θα προσφερθούν να βοηθήσουν σ ‘αυτό το στόχο με τις χορηγίες τους.

Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει υποστηρίξει ενεργά την εξερεύνηση άλλων πλανητών όπως ο Άρης, ενώ έχει και ως σύμμαχό του στην προσπάθεια αυτή, τον Έλον Μουσκ, ο οποίος θέλει, οι άνθρωποι, να μπορούν να μετακομίσουν και να μείνουν στον πλανήτη Άρη και γι΄αυτό το λόγο έχει επενδύσει στο στόχο αυτό μέσω της εταιρείας SpaceX.

Κατά τη διάρκεια της βιντεοκλήσης ο Τραμπ αστειεύτηκε ότι δεν θα ήθελε να πάει στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, επειδή πετά γύρω από τη Γη στα 17.000 μίλια / ώρα.

Αυτό είναι «τόσο γρήγορο όσο έχω ακούσει», και «δεν θα ήθελα να πετάξω» σε αυτή την ταχύτητα, αλλά είναι «αυτό που κάνετε» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ δε δίστασε να παραδεχτεί ότι ο ίδιος απολαμβάνει πολύ περισσότερο να μιλά με τους αστροναύτες παρά με τους πολιτικούς.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο Τραμπ θέλει να στείλει ανθρώπους στον Άρη στα επόμενα 3,5 χρόνια! η σελήνη που ειναι διπλά δαγκώνει!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats