24 Φεβ 2017

Ποιοι ήταν οι Annunaki; ο φόβος και τρόμος των ιστορικών της συμβατικής ιστορίας;

Ποιοι  ήταν οι Annunaki; ο φόβος και τρόμος  των ιστορικών της συμβατικής  ιστορίας;
O Enki έφτιαξε τον πρώτο άνθρωπο, μεσώ γενετικής, οπως απεικονίζεται να κρατάει στα χεριά του το δεντρό της ζωής, κατι σαν κουκουνάρι,η ειναι κατι τεχνολογικό που περιεχέι το DNA του ανθρώπου, η η υπόφυση η έδρα της ψυχής! φοράει και ρόλοι !

Οι Ανουνάκοι είναι μυθολογικά πλάσματα του αρχαίου πολιτισμού της Μεσοποταμίας που είναι γνωστοί ως οι αρχαίοι Σουμέριοι, σύμφωνα με τις αρχαίες γραφές και την κληρονομιά των πρώιμων ανθρώπινων πολιτισμών γνωστά όντα από τον ουρανό παρενέβησαν στην ιστορία, οι Ανουνάκι, είναι θεοί δημιουργοί του ανθρώπου με βάση τις γραπτά που είχαν αποκρυπτογραφηθεί από Ζεκάρια Σίτσιν 1920-2010.

Ο Ζεκάρια Σίτσιν ήταν αυτός που αποκρυπτογράφησε το περιεχόμενο των γραφών και των Σουμερίακων δισκίων η ταμπλέτες, αν και ευρέως έχει επικριθεί από τους περισσότερους αρχαιολόγους της συμβατικής ιστορίας σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι λένε ότι αυτό είναι μια παρερμηνεία στα γραπτά των Σουμερίων από τον Σίτσιν, λογικό αφου καταστρέφει όλη την δομή της ιστορίας που έχουν για τον κόσμο και τον άνθρωπο.

Οι Annunaki εδώ και καιρό ειναι ένα απο τα αινίγματα σε θέματα που σχετίζονται με το μυστήριο, το Διαδίκτυο είναι πλημμυρισμένο με σελίδες, άρθρα, βίντεο και θεωρίες σχετικά με τους Annunaki.

Έχω ήδη αναφερθεί αρκετές φορές, και δεν χρειάζεται να πω περισσότερες πληροφορίες. Οι Σουμέριοι είχαν μεγάλη γνώση του της γεωργίας και ήταν πρωτοπόροι στην δημιουργία μιας δομής στην κοινωνίας που μας που έφτασε στη σημερινή κοινωνία, αλλά επίσης είχαν μεγάλη γνώση της αστρονομίας και ήδη γνώριζαν όλους τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος,πολύ πριν τους ανακαλύψει ο σύγχρονος άνθρωπος.

Aν και οι Σουμέριοι περιλαμβάνουν έναν δωδέκατο πλανήτη στο σύστημα μας του οποίου δεν υπάρχει καμία απόδειξη,θα πρέπει να έχει μια περίεργη ελλειπτική τροχιά, είναι ο πλανήτης Nibiru, ένας πλανήτης που είναι πιο κοντά στη Γη κάθε 3.600 χρονιά.

Ο πλανήτης Nibiru, σύμφωνα με την Σουμέριους είναι ο πλανήτης των Ανουνάκι,στο υποτιθέμενο τέλος του κόσμου το 2012, με την άφιξη του πλανήτη Nibiru,δεν συνέβη, ίσως να ήταν ένα τεστ να δουν πως αντιδράει ο κόσμος, διότι αν ήξεραν πραγματικά πότε έρχεται δεν θα το έλεγαν ! οπως και κατι ξέρουν και φτιάχνουν υπόγεια καταφύγια για τους λίγους εκλεκτούς. Η λέξη Annunaki ή Ανουνάκι , διότι κανείς δεν γνωρίζει πώς θα πρέπει να είναι γραμμένη, μια τόσο παλαιά λέξη περισσότερων από 5000 χρόνων που έχει σωθεί στην σύγχρονη εποχή

Σημαίνει εκείνοι που κατέβηκαν από τον ουρανό στη γη! δεν το λέει η ίδια η λέξη ποιοι ήταν; επίσης είχα ξανά γράψει για μια ταινία που ποτέ δεν κυκλοφόρησε, η ταινία Ανουνάκι(για πρώτη φορά στην Ελλάδα είχαμε κάνει γνωστό αυτό το θέμα).

Έγινε ένας πόλεμος στον παράγωγο της ταινίας, ετσι ώστε να μην βγει πότε η ταινία!το μόνο που έμειναν ειναι τα treiler της ταινίας! γιατι τέτοιος πόλεμος για μια ταινία; όταν βγαίνουν τόσες και τόσες; .Τέλος ξανά λέω, όποιος δεν αποδέχεται τα γραπτά των Σουμέριων έχει πρόβλημα.Το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης ασχολήθηκε σοβαρά με τα κείμενα αυτά..Τέλος για αυτούς που αναμασούν την γνωστή καραμέλα ήταν Εβραίος και θέλει να βλάψει τον χριστιανισμό, δεν μπορούν να καταλάβουν οτι αυτό κάνει κακό σε όλες της θρησκείες προφανώς!! ακομα και των Εβραίων !©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

2σχόλια:

Ποιοι ήταν οι Annunaki; ο φόβος και τρόμος των ιστορικών της συμβατικής ιστορίας;
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

OI θρεισκηα μια ειναι στον κοσμο ΙΣ΄΄΄΄΄ΧΡΗΣΤΟς ΟΙ υποληπες ειναι μπουρδες και οι εχθροι πολλυ οταν εχεις αξεια και μην ξεχνατε οτι ζη ο θειος εχω πληροφοριες και οι εμποδιτες να εχουν φουσκομενο πορτοφολι τυχεα δεν το λεω πισω εχει αχλαδα την ουρα καλες γιορτες

no imageΑνώνυμος

ΒΡΕ ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΕ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ.Η ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.ΑΣΕ ΝΑ ΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΞΕΝΙΑ

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats