2 Απρ 2017

Αυτοί ΔΕΝ κάθονται με σταυρωμένα χεριά! ΕΚΑΨΑΝ τη Βουλή. Παραγουάη: Φωτιά στο κτίριο του Κογκρέσου

 Αυτοί ΔΕΝ παίζουν. ΕΚΑΨΑΝ τη Βουλή. Παραγουάη: Φωτιά στο κτίριο του Κογκρέσου

Διαδηλωτές εισέβαλαν και στο κτίριο του Κογκρέσου της Παραγουάης και του έβαλαν φωτιά εν μέσω κινητοποιήσεων κατά της μυστικής ψηφοφορίας που πραγματοποιήθηκε στη Γερουσία την Παρασκευή για να εγκριθεί ένα νομοσχέδιο που θα επιτρέψει στον πρόεδρο Οράσιο Καρτές να είναι προσοχή εδω :ξανά υποψήφιος για το αξίωμα,στο ελλαδιστάν ειναι οι ιδιοι και ιδιοι !και καταψηφίζουν κρυφά μετρά!.

Εκατοντάδες διαδηλωτές εισέβαλαν στο κτίριο. Κατόπιν διέλυσαν γραφεία γερουσιαστών που τάχθηκαν υπέρ της αναθεώρησης και πυρπόλησαν το κτίριο.

Υπήρξαν εκτεταμένες συμπλοκές με την αστυνομία και τουλάχιστον τριάντα αστυνομικοί και διαδηλωτές τραυματίστηκαν, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. Λίγες ώρες νωρίτερα ο πρόεδρος της Γερουσίας της Παραγουάης, ο Ροβέρτο Ασεβέδο, και ο βουλευτής και πρόεδρος του κόμματος των φιλελεύθερων, ο Έντγκαρ Ακόστα, τραυματίστηκαν στο κεφάλι και στον θώρακα από σφαίρες από καουτσούκ.

Πλάνα που μετέδωσαν τοπικοί τηλεοπτικοί σταθμοί εικονίζουν διαδηλωτές να σπάνε τα παράθυρα του Κογκρέσου έπειτα από πολύωρες συγκρούσεις με δυνάμεις της αστυνομίας.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αυτοί ΔΕΝ κάθονται με σταυρωμένα χεριά! ΕΚΑΨΑΝ τη Βουλή. Παραγουάη: Φωτιά στο κτίριο του Κογκρέσου
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications