2 Απρ 2017

ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ: ΤΟΝ… ΦΥΓΑΔΕΥΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

χ
ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ: ΤΟΝ… ΦΥΓΑΔΕΥΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Θύμα λιντσαρίσματος κόντεψε να πέσει ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης. Του επιτέθηκαν με βαριές αποδοκιμασίες οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ. Την κατάσταση έσωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης ο οποίος και φυγάδευσε τον υπουργό.

Ο υπουργός αφίχθη, λίγο μετά τις 18:30, στο κτήριο της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας στην ΖΕΠ. Εργαζόμενοι της ΔΕΗ, υπό την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, αποδοκίμασαν τον Υπουργό, ενώ για κάποια ελάχιστα δευτερόλεπτα, όταν πήγε η κατάσταση να ξεφύγει, παρενέβη, με φωνές, ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης, ο οποίος ζήτησε να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να περάσει, κανονικά, χωρίς παρατράγουδα, ο Υπουργός μέσα στο κτήριο, όπως και έγινε.

Οι εργαζόμενοι κρατούσαν πανό ενώ η δύναμη της αστυνομίας ήταν από νωρίς ισχυρή. Μόλις είδαν τον Υπουργό να πλησιάζει, άρχισαν να του φωνάζουν «Δεν πουλάμε! Δεν πουλιόμαστε»! και συνθήματα κατά της ιδιωτικοποίησης της επιχείρησης.

Λίγο πριν μπει στο εσωτερικό του κτηρίου, ο Γ.Γ. του Σωματείου Σπάρτακος, Σάκης Μάστορας, διάβασε μια μαντινάδα στον Υπουργό, λέγοντάς του: «Δε σε θέλουμε λιποτάκτη». Να θυμίσουμε ότι Υπουργός θα συμμετέχει στην έκτακτη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου για τη ΔΕΗ.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ: ΤΟΝ… ΦΥΓΑΔΕΥΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats