29 Μαρ 2017

Εικόνες ντροπής στο Αγρίνιο: Ξύλο για τη σειρά προτεραιότητας στη διανομή τροφίμων!!!

Εικόνες ντροπής στο Αγρίνιο: Ξύλο για τη σειρά προτεραιότητας στη διανομή τροφίμων

Στα χέρια πιάστηκαν δύο άνδρες στο Αγρίνιο, κατά τη διάρκεια διανομής φρούτων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου, με αφορμή τη σειρά προτεραιότητας.

Το περιστατικό συνέβη στο χώρο των παλαιών σφαγείων. Όταν μάλιστα ένας παριστάμενος επιχείρησε να χωρίσει τους δύο εμπλεκόμενους δέχτηκε πολλά χτυπήματα και χρειάστηκε η παρέμβαση κι άλλων αυτοπτών μαρτύρων ώστε να λήξει το περιστατικό.

Όπως αποκαλύπτουν και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το agriniopress.gr, από τον καυγά προκλήθηκαν ζημιές σε καφάσια ενώ πολλά φρούτα κατέληξαν στο έδαφος. Αρκετοί δικαιούχοι μάζεψαν τα πεταμένα φρούτα και γέμισαν τις τσάντες τους ώστε να μην γυρίσουν σπίτι με άδειες σακούλες!!!.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πολλοί ήταν όσοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την κακή ποιότητα των φρούτων και ειδικά των μήλων που ήταν προς απόσυρση και μεγάλο μέρος τους δεν κρίθηκε κατάλληλο προς κατανάλωση. Στη διανομή υπήρχαν μήλα από το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Αγρινίου, πορτοκάλια από το ΤΕΒΑ της Περιφέρειας και μία μικρότερη ποσότητα μήλων επίσης από το ΤΕΒΑ.

Εικόνες ντροπής στο Αγρίνιο: Ξύλο για τη σειρά προτεραιότητας στη διανομή τροφίμων

Οπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος κοινωνικής προστασίας και δημόσιας υγείας, Κώστας Καλαντζής, το Κοινωνικό Παντοπωλείο αρνήθηκε να μοιράσει τα φρούτα, αφού μέρος τους δεν κρίθηκε κατάλληλο, με αποτέλεσμα αυτά να αφεθούν στο σημείο και όποιος ήθελε μπορούσε να πάρει με δική του ευθύνη.

Μάλιστα συνέχισε λέγοντας πως πρώτη φορά ήταν τόσο μεγάλη η παρουσία του κόσμου για να πάρει λίγα φρούτα, ακόμη και αμφιβόλου ποιότητας, πράγμα που δείχνει την κατάσταση που επικρατεί στην κοινωνία και το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πάρα πολλές οικογένειες.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Εικόνες ντροπής στο Αγρίνιο: Ξύλο για τη σειρά προτεραιότητας στη διανομή τροφίμων!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications