Το ίδιο σενάριο παίζουν πάλι!!!! Πρώην πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις»:«Εγκληματική οργάνωση» η ηγεσία του Σώρρα..[βίντεο]
Το ίδιο σενάριο παίζουν πάλι! Πρώην πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις»: «Εγκληματική οργάνωση» η ηγεσία του Σώρρα..[βίντεο]

Αυτό το “εγκληματική οργάνωση” μου αρέσει! αν έχεις τέτοιους φίλους τι να τους κανείς τους εχθρούς? προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν έχουμε καμία σχέση με το «Ελλήνων Συνέλευσις», αλλα πρόβατο του συστήματος δεν είμαστε εδώ.. Εγκληματική οργάνωση ηταν επίσημα και το ΚΚΕ αληθινή όμως που κατάσφαξε την μίση Ελλάδα με εντολές Στάλιν , μέχρι που το έκαναν νόμιμο! αυτο το κόμμα υπάρχει ακόμα με δράση εγκληματικής οργάνωσης αλλα δεν ενοχλήθηκε κάνεις!

Λίγος σανός για προβατα που παίζει σε όλες τις ιστοσελίδες κιτς κιτς κιτς....: «Μας κορόιδεψαν, τρέξαμε, βάλαμε λεφτά από την τσέπη μας...», δήλωσε ο Γ. Παπαγεωργίου..Βαριές κατηγορίες για τη δράση και την ηγεσία της ομάδας του Αρτέμη Σώρρα εκτόξευσε ο πρώην πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» στην Καρδίτσα, Γ. Παπαγεωργίου, ο οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Ο κ. Παπαγεωργίου χαρακτήρισε «εγκληματική οργάνωση» την ηγεσία του Αρτέμη Σώρρα και δήλωσε ότι χάθηκαν χρήματα. «Στην πορεία διαπίστωσα... Όταν δεν βγαίναμε και απευθύνθηκα στα κεντρικά μας είπαν ότι “εμείς δεν έχουμε να καλύψουμε τα δικά μας έξοδα” και τότε σταματήσαμε τη δράση μας.

Τα χαρτιά, αυτά τα εξώδικα του Σώρρα, φαίνεται πως ήταν μπακαλόχαρτα... Δεν έχουν καμία ισχύ. Καταλήγω ότι η ηγεσία της Ελλήνων Συνέλευσις, είναι μια εγκληματική οργάνωση. Μας κορόιδεψαν, τρέξαμε, βάλαμε λεφτά από την τσέπη μας...».

Ο τυπος αυτός φαίνεται σαν να διαβάζει τις απαντήσεις, απο τις λίγες που λέει(!) γιατί δεν τον εκπαίδευσαν καλά(?), με αποτέλεσμα να τα λέει σχεδόν ολα ο “δημοσιογράφος” σαν να μιλάει σε μικρό παιδί! και ετσι και αλλιως! η ειναι τελείως ηλίθιος, η μυριστικέ χρήμα και πήγε εκεί στο «Ελλήνων Συνέλευσις» για κονομά και να του πληρώνουν και τα έξοδα αντί να τα πληρώνουν τα μελή, όλες οι οργανώσεις ετσι λειτουργούν, και μαλιστα όταν λέει ο τυπος στο βιντεο οτι του είπαν οτι παραβιάζει το καταστατικό! αλλα κάνει οτι δεν καταλαβαίνει ο “δημοσιογράφος” του συστήματος!

Όπως φαίνεται κατι άλλο ενόχλησε το σύστημα,και άρχισε το πετυχημένο σενάριο με την Χ.Α περί “εγκληματικής οργάνωσης”, ακόμα και αν δεν έχει τα δις ο Σώρρας! μήπως λέω μήπως τους χαλούσε την μανέστρα ,που ειναι οτι δεν υπάρχει κανένα χρέος της Ελλάδας και ειναι ολα απάτη; το ίδιο σενάριο παιζόταν στην Ελλαδα το 2014 με καποιο τύπο σε όλα τα ΜΜΕ, τάχα συνεργάτη της Χ.Α, ενα κείμενο μόνο:(Σχολιάζοντας τις αναφορές για δίωξη της ΧΑ ως εγκληματικής οργάνωσης).. Οι προδότες εκ των έσω ειναι πάντα οι καλύτεροι!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications