Έως τις 26/1 κλειστό τμήμα της εθνικής Κορίνθου-Πατρών λόγω εργασιών
Έως τις 26/1 κλειστό τμήμα της εθνικής Κορίνθου-Πατρών λόγω εργασιών

Κλειστή έως την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου θα παραμείνει η νέα εθνική οδός Κορίνθου-Πατρών, από τα Σελιανίτικα της Αιγιάλειας μέχρι και τον κόμβο του Ρίου της Πάτρας. Στο διάστημα αυτό η κίνηση των οχημάτων θα εκτρέπεται στην παλαιά εθνική οδό, μέσω των κόμβων Σελιανιτίκων και Ρίου. Σύμφωνα με την «Ολυμπία Οδό», η απόφαση για παράταση στη διακοπή της κυκλοφορίας ελήφθη για την αποκατάσταση των πρανών, μετά την κατολίσθηση που σημειώθηκε την Πέμπτη στη Ροδινή.

Εκτός αυτού για να εκτελεστούν και άλλες κατασκευαστικές εργασίες που ήταν προγραμματισμένες για το επόμενο χρονικό διάστημα. Κατά την «Ολυμπία Οδό», η λύση αυτή επελέγη «ως προσφορότερη, με στόχο την ασφάλεια και την μικρότερη όχληση των διερχομένων και για την ταχύτερη ολοκλήρωση της κατασκευής των σηράγγων της Παναγοπούλας, η οποία θα δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα της περιοχής».

Καθ' όλη τη διάρκεια διακοπής της κυκλοφορίας, οι οδηγοί δεν θα πληρώνουν διόδια στους σταθμούς Ρίου και Ζευγολατιού.

Ελλαδα :Πληρώνεις για έργα που δεν εχουν γίνει μόνιμα! μεσώ διοδίων! αλλα και με τέλη κυκλοφορίας!, Αλλού: Δεν υπάρχουν τέλη αν υπάρχουν διόδια και το αντίστροφο! σε καθε περίπτωση ειναι ψίχουλα σε σχέση με Ελλαδα!

Ελλαδα : Χρόνος τάδε Έργου απο 1 χρονο έως χρονιά! άλλου για το ίδιο έργο απο 1 μηνά έως το πολύ κατι μήνες! Ελλαδα : Κόστος μαζί με μισές και λεφτα για απευθείας αναθέσεις,και χρέωση στα δίπλα στα παντα, 100 εκ! άτομα που εχουν σχέση με το έργο 100! άλλου για το ίδιο: απο 10,έως 20 εκ, άτομα 20! Ελλαδα: αν τα άτομα που δουλεύουν ειναι 100,βγάλεις τους κουστουμαρισμένους που δεν εχουν δουλέψει πότε τους 30 άσχετοι περιττοί! οι 40 θα ειναι Αλβανοί και πάσης φύσεως λαθρο, τι μένει? οι 10 που κανουν δουλειά το άλλο 20 θα ειναι άχρηστοι που κανουν οτι δουλεύουν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications