Η Μυστηριώδης συντριβή UFO πριν από 30 χρόνια στην πόλη Dalnegorsk της Ρωσίας!
Η Μυστηριώδης συντριβή UFO πριν από 30 χρόνια στην πόλη Dalnegorsk της Ρωσίας!

Στην πόλη Dalnegorsk το βράδυ κατα τις 8 μ.μ στις 29 Ιανουαρίου του 1986, περισσότεροι από είκοσι αυτόπτες μάρτυρες είπαν οτι είδαν ενα σφαιρικό λαμπερό κόκκινο αντικείμενο, το οποίο πετούσε παράλληλα με το έδαφος, και μετά από μερικά δευτερόλεπτα το αντικείμενο έπεσε σε γωνία 60-70 μοιρών σε βουνό απο ασβεστόλιθο, που βρίσκεται στην πόλη και είναι γνωστό ως "ύψωμα 611" .

Σύμφωνα με τους μάρτυρες, το UFO πριν συντρίβει σto βουνό, πολλές φορές τιναζόταν πάνω και κάτω. Στη συνέχεια το UFO εξερράγη και καιγόταν για μία ώρα. Πέντε ημέρες αργότερα, στις 3 Φεβρουαρίου ,έφτασε ομάδα ερευνάς για εναέρια φαινόμενα και επιτροπή ερευνών της Ακαδημίας Επιστημών.

Η Μονάδα που εξέτασε την περιοχή, βρήκε ενα περίγραμμά 2x2 μέτρων που είχε εκτεθεί σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες, τα θραύσματα πετρωμάτων σε αυτό καλύφθηκαν με ένα μαύρο φιλμ απο μαύρη τέφρα.Βρήκαν καμένα ξύλα που ειχαν μετατραπεί σε πορώδες άνθρακα, ένα τυπικό χαρακτηριστικό μιας δασικής πυρκαγιάς, στην τέφρα βρήκαν σταγονίδια απο μέταλλο, μαύρα υαλώδες σωματίδια βάρους 30mg...

Το δείγμα της μελέτης στα σφαιρικά αντικείμενα απο "σίδερο" έιχαν πολύ υψηλό βαθμό σκληρότητας. Δεν μπορούν να κοπούν με εργαλεία αλλα μόνο με διαμάντι.Επιπλέον, η σύνθεση στα σφαιρίδια περιελάμβανε σχεδόν ολόκληρο τον περιοδικό πίνακα: σίδηρος, μαγγάνιο, νικέλιο, μολυβδαίνιο, διοξείδιο του πυριτίου, κοβάλτιο, χρώμιο.

Οι επιστήμονες που ανέλυσαν τα δείγματα που βρέθηκαν στην περιοχή της πτώσης,εκαναν μια μυστηριώδης ανακάλυψη,τα δείγματα ηταν κατασκευασμένα από ένα αδρανές μέταλλο, ένα σύνθετο κράμα. Οι Χημικοί που ανέλυσαν το άμορφο κράμα μετάλλου, είπαν οτι είναι αστείο ότι μια απλή φωτιά έφτασε σε 2800 βαθμούς Κελσίου,σε ένα από τα δείγματα βρέθηκαν νήματα χαλαζία τα οποία με την σειρά τους αποτελούνται από ακόμη λεπτότερες ίνες σε δέσμες."

Πρόσφατα ανακαλύφθηκε ότι σε αυτές τις ίνες υπάρχει σύρμα χρυσού!. Οι ειδικοί συμπεραίνουν οτι η τεχνολογία αυτή δεν είναι δυνατόν ακόμη και με το σημερινό επίπεδο της τεχνολογικής ανάπτυξης να το πετύχει.Ο Διδάκτωρ Χημικών Επιστημών Βλαντίμιρ Βισότσκι το επιβεβαίωσε: "Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτό είναι ένα σημάδι υψηλής τεχνολογίας, και οχι ένα δείγμα φυσικής ή επίγειας προέλευσης."

Από τότε, έχουν περάσει πολλά χρόνια αλλά το σημείο της συντριβής εξακολουθεί να έχει αντίκτυπο στους ανθρώπους της περιοχής. Σημειώνεται ότι το "ύψωμα 611" εχει αρνητικές επιπτώσεις στο αίμα - προκαλεί μείωση του επιπέδου των λευκών αιμοσφαιρίων και μια αύξηση σε βακτήρια. Επιπλέον αυξάνει την αρτηριακή πίεση, επιταχύνει τον σφυγμό , υπάρχει ένας ανεξήγητος φόβος.Ίσως ο λόγος για αυτή την επίδραση ηταν οι εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες ( πάνω από 4.000 έως 25.000 βαθμούς Κελσίου), και υπάρχει στο σημείο μια ακτινοβολία άγνωστης προέλευσης.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά το ατύχημα, το Νοέμβριο του 1987 στην περιοχή του Dalnegorsk παρατηρείται μια ασυνήθιστα υψηλή δραστηριότητα απο αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα που ειχαν διαφορετικά σχήματα - πούρου, κυλινδρικά, σφαιρικά - και ηταν εντελώς αθόρυβα.Το γεγονός ηταν αληθινό προς τους καλοθελητές και σκοταδιστές που ζουν ακομα στο μεσαίωνα! ,οι μάρτυρες των ΑΤΙΑ ήταν πάνω από 100- εργαζόμενοι, διανοούμενοι,η αστυνομία, ο στρατός. Τα Ιπτάμενα αντικείμενα προκαλούσαν ισχυρές παρεμβολές 2 λεπτών,και δυσλειτουργία σε τηλεοράσεις, τηλεγραφικές γραμμές και ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η αιτία του προβλήματος ηταν απο ένα ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, που προέκυψε στην περιοχή που είχε δραστηριότητα UFO.Από 13 έως 33 ΑΤΙΑ πέταξαν απευθείας πάνω πόλη του Dalnegorsk. Παραδόξως, το αντικείμενα έδειχναν να ενδιαφέρονται για τον τόπο της συντριβής - σταματούσαν πάνω από τους λόφους και έριχναν στο έδαφος ισχυρές δέσμες φωτός σαν προβολείς. Και τον Ιανουάριο του 1989, οι τοπικοί ερευνητές και περιστασιακοί παρατηρητές ανέφεραν οτι ενα UFO έκανε προσγείωση μόλις 200 μέτρα από τον τόπο της συντριβής.

Οι Ενέργειες απο τα μυστηριώδη αντικείμενα (UFO) υποδηλώνουν ότι έψαχναν το τόπο που συνετρίβει ο αδελφός τους(?), ή έκαναν "έρευνα" για το περιστατικό. Από τότε, οι σκεπτικιστές εχουν κάνει πολλές προσπάθειες για να εξηγήσουν αυτο το φαινόμενο που έγινε εκεί γνωστο και ως "Dalnegorsky UFO", προτάθηκαν πολλές ηλίθιες θεωρίες για το γεγονός, που δεν τεκμηριώνονται επιστημονικά. Αλλά και πάλι κανείς δεν μπορούσε να αποδείξει πειστικά την επίγεια προέλευση του αντικειμένου που συνετρίβη την 29η Ιανουαρίου του 1986 στο "ύψωμα 611". Και είναι αμφίβολο ακομα και σήμερα, απο την Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας και η θέση του FBI αν μπορεί να δώσει μια συγκεκριμένη απάντηση για το τι έπεσε εκεί και για τα UFO που το έψαχναν!.Σε γενικές γραμμές, η αλήθεια είναι ακόμα κάπου εκεί έξω ...©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications